17 éves vagyok, és 173 cm magas! Még nőhetek? Vagy valaki nőt még 17 éves kora után?
Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 18:27
1/7 anonim válasza:
'7 éves kor után már nem igen nő senki
3/7 anonim válasza:
Én 17 évesen kapáltam először paradicsomot.
4/7 A kérdező kommentje:
én hallotam már olyant, hogy 18 évesen is nõt valaki, meg utána is, csak mindenhol mást irnak :/
2014. júl. 29. 18:47
5/7 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ha ilyen ostoba vagy akkor inkább ne is tegyél fel kérdéseket.
6/7 anonim válasza:
A hugom 18 éves és 180 körül van. Talán nem nőtt már 1-2 éve.
12-13 éves korától havonta nőtt egy centit. Anyámék elvitték kivizsgáltatni...de nem találtak semmit.
A 170 nem magas (ha nő vagy), ha attól tartasz. Ez normális magasság...a többiek alacsonyak. Én is 174 vagyok 25 éves. Gimiben is még a sor elején álltam ezzel a "magassággal",de fősulin 2-3 lány kivételével normális méretű volt. Volt egy extrém magas,meg egy alig 150-et megütő csaj.De a többiek 170-175 között mozogtak.
7/7 A kérdező kommentje:
fiú vagyok, és miért lennék ostoba? csak kiváncsi vagyok hogy lehetséges e a növés :)
2014. júl. 29. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!