17éves fiú vagyok 170cm 50kg szerintetek átlagos vagyok? Még nőhetek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 4. 21:15
1/21 szamo77db válasza:
Nem tudom, hogy nősz-e még? De már a mostani "paramétereid" is teljesen jók szerintem.
3/21 anonim válasza:
Alacsony vagy korodhoz képest,ma a 8.-as fiúk ekkorák.
De ha az apukád alacsony,akkora mint te akkor nem nagyon fogsz már nőni.
Ha viszont magasabb nálad akkor jó esély van hogy nőljél még.
Nem mindenki lesz magas.
4/21 anonim válasza:
A magasságod rendben van.A testsúlyod kevés.Kb.80-85 kilós testsúlyt mondanám ideálisnak 170 centihez.
5/21 anonim válasza:
170 cm magas fiú akkora mint a lányok,az sehol sem magas,női méret,de ez van,nem mindenki lesz magas,de 85 kg az elêg sok ehhez a magassághoz,ha csak nem izom.
180 cm magasak szoktak 80-85 kg lenni.
6/21 anonim válasza:
De az tény nagyon alacsony a súlya,de még fiatal 65-75 kg simán lehetne.
7/21 anonim válasza:
180 cm 80-85 kg az hol izmos?Azal a magassággal már 90 felett illene lenni.
8/21 anonim válasza:
180 cm 90 kg-os az már túl súlyos vagy mackos test alkat.
Egy átlagos nő magasságú férfi 170 cm magassággal túlsulyos lenne 80-85 kg-mal.
9/21 anonim válasza:
Pont azért,ha alacsony,akkor már legyen nagydarab.Ha valaki magas vékony,az sokkal rosszabb,mint ha alacsony meg nagydarab.Ismerek egy gyereket kb.175 centi 95 kg egyáltalán nem dagadt.
10/21 anonim válasza:
Ha alacsony és mackos alkat még kisebbnek,tömzsibnek látszik.
De ilyen fiatal korban sokan nagyon gizdák még,sokan 25 évesen izmosodnak,férfiasodnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!