Szokott eszetekbe jutni, hogy mind meg fogunk halni egyszer? Hogy éltek így, és mi a célotok az életben, ha úgyis meghalunk?
Figyelt kérdés
Ha a világ összes pénzét, utazását, buliját, vagyonát, szeretetét, családot és mindent megkapnánk, számítana ez valamit? Mert úgyis meghalunk. Ha meghaltunk, akkor úgyis az összes emlékünk elvesz. 100 év múlva pedig garantáltan a kutya se fog emlékezni ránk, esetleg egy családfáról beolvassák majd a nevünket. Így mi értelme van az életnek szerintetek?2021. aug. 12. 22:26
11/19 anonim válasza:
Még ha "maradandót" is alkotnék, az sem maradna fenn örökké, tehát én nem is törekszem ilyesmire. Az életemnek nincs különösebb értelme, de pont ez az, ami megnyugtat, hiszen akármi is történik, egyszer vége lesz, és a végén senki sem fog rá emlékezni.
12/19 anonim válasza:
100 év múlva a Föld nevű bolygó se lesz, ne aggódj. Én most vagyok 21 éves, jövőképem.nincs. állítólag ivóvíz nem lesz kb 30 év múlva. Leszarom. Alig várom, hogy meghaljak
13/19 anonim válasza:
Lehet 300 év múlva a földönkívüliek újraélesztenek :D
14/19 anonim válasza:
Engem a halállal kapcsolatban az a tudat riaszt hogy a föld mélyen fogok elemeimre szetesni es a rovarok, férgek táplálékai leszek egy sötét, bezárt koporsoban.
15/19 anonim válasza:
14: létezik hamvasztás is, mint opció.
17/19 anonim válasza:
Én célom százezer nővel dugni.
18/19 anonim válasza:
Nem sok értelme van és mégis beledöglünk a munkába, az élvezetek hajkurászásába 🤷♂️
19/19 anonim válasza:
Az élet kéretlenül kapott pokolbéli szenvedés. És akkor lenne csak igazán mindent meghaladóan horrorisztikus, ha nem érne véget a halállal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!