Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki kitart egy nemfizető...

Ha valaki kitart egy nemfizető gondban levő munkahelyen, az egy „rendes“ ember vagy egy barom?

Figyelt kérdés

Ha egy munkahely súlyos anyagi gondban van, nem tud teljes bért se adni, csak töredék bért, ennek ellenére többen „kitartanak“, akkor ezek az emberek

a) nagyon elkötelezett, lojális „rendes“ emberek

b) vagy lúzer hülyék, akik épp a maradásukkal fejezik ki hogy sehova máshova se kellenek ezért maradnak

Én a b)-re szavazok

2021. aug. 12. 17:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
6%

Egy szavazást azért tehettél volna be, ha már van rá lehetőség.

Egyébként B

2021. aug. 12. 18:16
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

Természetesen B.

Én hiába kaptam emelést, hiába vesznek emberszámba a munkahelyemnél, hogyha egyetlen egy hónapot nem fizetnének ki normálisan, úgy ott hagynám őket, mint eb a sz4rát! Nem vagyok ingyencseléd, nem azért megyek be dolgozni, hogy utána ne kapjam meg az azért járó pénzt.

B-re szavazok.

2021. aug. 12. 18:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Van cé lehetőség is: reálisan átlátja az illető, hogy a mai Magyarországon mekkora bizonytalanság övezi az állás lecserélését.
2021. aug. 12. 21:15
 14/14 A kérdező kommentje:

"reálisan átlátja az illető, hogy a mai Magyarországon mekkora bizonytalanság övezi az állás lecserélését."

ez nem érv akkor ha az ember kap 20.000 ft-ot "fizetésnek" 1 hónapra. nem, nem elírás. 20.000-et kaptak itt egyesek. volt aki 50.000-et és ő már "jól járt"

na hát éljél meg 20.000ből.

2021. aug. 12. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!