Mindenkinek ilyen a nagyanyja?
Mielott elolvassatok, se en, se nagymamam nem Fideszesek, sot, pont ellenzekiek vagyunk.
Nagyanyam kijelentesei altalam feltett kerdesekre:
- En: Mama, te szerinted meg lehet valakinek valtoztatni a velemenyet valamirol, ha o maga nem erdekelt vagy nem akar a valotzas iranyaba menni? Mert szerintem nem.
- Mama: Igen, hatarozottan szerintem meg lehet. Hat miert ne? Ha van bizonyitek elottem persze.
- En: Mit szolsz ahhoz, hogy Orban Viktor a parlamentben elmondta, hogy nem csak azok szamitanak koronavirus aldozatnak aki a koronavirusban halt meg, hanem akik - akar tunetmentesen - atestek a viruson vagy fertozottek, es meg nem is kozvetlen a virus kovetkezteben meghaltak. Legyen az autobaleset.
- Mama: Hat en ilyeneket nem hiszek el, de szeretnek mar elni szabadon.
- En: Mama, megmutatom, hogy Orban Viktor maga mondta ezt el, megnezed?
- Mama: Jo oke csak szedek paradicsomot
*Megnezi a videot*
- En: Na mi a velemenyed errol?
- Mama: Nincs ezzel semmi baj.
- En: Szoval szerinted ez igy rendben van, hogy 3 eve tunetmentes voltam en, majd buliba az ukran maffia megtalalt, kiutottek, eladtak a szerveimet engem meg felakasztottak, de felkerulok a covid elhunytak listajara.
- Mama: Jaj ilyet ne is mondjal, bolond vagy? Ez nem igy van ne mondjal hulyeseget.
- En: Mama, te is hallottad Orban Viktort, erre azt mondod nem igy van? Akkor most hogy van ez, hogy ha van bizonyitek akkor az ember kepes megvaltoztatni a velemenyet?
*Erre nem mond semmit, picit duzzog magaban es elmegy*
-------------------
Uj tema
- En: Mama, szerinted mi a baj az Orban rendszerrel?
- Mama: En azt tudom, hogy nem tud mindent Orban Viktor. Nem jok a tanacsadoi, mert ha jok lennenek nem ez lenne.
- En: Mama, akkor most felvazolok egy szituaciot. Megkerdezem valakitol, hogy szerinted mi volt a baj a Hitler altal letrehozott Naci rendszerrel. Az illeto azt mondja, hogy nem tudja, de a tanacsadoi nagyon rosszak voltak. Errol mit gondolsz?
- Mama: Hat mit tudom en... En csak azt akarom, hogy a csaladom legyen rendben, tudjak mit enni es biztonsag legyen.
-------------------
Uj tema
- Mama: En a vilageletemben nem ettem szalamit, de ezek a szalamik nem szalamik. Ez mar csak bor es henteshulladek.
*Megjegyzem, nem volt sehol elottunk szalami, hanem altalanossagban beszelt*
- En: Mama, azt mondod az eletedben nem ettel szalamit, de erre most mondod, hogy csak bor es henteshulladek. Ezt mi alapjan mondod?
- Mama: Hat emberek kozt eltem kisfiam, hat mi az hogy honnet tudom?
- En: *bologatok*
-------------------
Ehhez mit szoltok? Mert en mindig tagra nyitott szemekkel csak bamulok. Nalatok is ilyen dolgok vannak?
Nem szivatom, csak egy parszor elbeszelgetunk es olyan dolgokat mond neha hogy nem tudom hogy van a fent meg a lent.
Csak halat tudok adni az altala feltetelezett letezo istennek, hogy nem fideszes szavazo, mert ha az lenne 200% hogy nem lehetne meggyozni ot arrol hogy mit csinal meg mit nem csinal a fidesz...
6
Eddig 4 ember ertette az 5-bol.
Minek kötözködsz nagyanyáddal? Hagyd békén a francba, nem fog attól szebb paradicsoma nőni, ha elhiszi neked, hogy Orbán Viktor a két kezén számolja a halottakat, nem egyen.
Itt veled van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!