A munkások miért kiabálnak ronda dolgokat a nőknek?
Nem az első eset már, de a mai undorító volt.
Mentem a járdán, ők meg szaladtak át az úton. Erre utánam szóltak, hogy "jaj de szép vagy, egyem a pnádat". Oda se néztem, mentem onnan gyorsan. Nagyon megalázó ez. Sosem öltözöm kihívóan, ma is zárt póló van rajtam meg egy farmerszoknya. Miért kell így viselkedniük? Szánalmas...
N
Ez már afféle hagyomány. Mamám, míg élt, mesélte, hogy 13-14 évesen ment az utcán és egy munkás odamondta neki, hogy "ejha, jól megcicisedett ez a leány" és elég szarul érezte magát tőle, hisz 30+ éves férfiak voltak még próbálta kerülni őket.
Nekem is van, hogy kiabálnak, mindig bámulnak, ha tesink volt a parkban, ahol épp "dolgoztak", akkor ott munka nem, csak nyálcsorgatás volt, ha fulladtam volna ki, kiabáltak, hogy "ez az, ez az, bírjad még", ha nagymellű lány futott akkor azt előről, ha én (nagyseggű) futottam, akkor engem hátulról bámultak meg, külön öröm volt a nyári, tavasz végi, ősz eleji tesi, mikor 30+ fokban érezte muszájnak a tanár a kinti futást, emiatt, hogy ne gyulladjak meg és essék össze ájultan az izzadástól, rövidgatya+trikó kombó volt rajtam és úgy néztek, mint valami kiéhezett kankutyák.
Amúgy szerintem hozzátesz ehhez az is, hogy munka közben isznak, ami oldja a gátlásaikat+ egyik kiabál, a másiknak már könnyebb rákontrázni, meg lehet az apjuk, nagyapjuk is munkás volt, otthonról is ezt hozzák.
"akkor lehet ronda vagy :/"
Csak kiderül, hogy egyesek örülnek az ilyen viselkedésnek. :D
Primitívek,azt hiszik,hogy így lesz esélyük,vagy nem is tudom,talán a nő megalázása a cél,mert saját magukkal nincsenek rendben.Nekem egy ilyen nők után fütyülgetős kollégám volt,nem is szerettem kimenni vele az utcára,égtem mint az erdőtűz.A többi szerencsére normális volt.
40/munkás
Nemrég értem haza. Köszönöm a sok sok választ!!
#11: Jézusom. Na ez undorító!!! Gyerekekre csorgatják a nyálukat. Beteg állatok.
#12: Fú basszus. Ezek a történetek. Hihetetlen, hogy nem szégyellik magukat.
Na igen, már akartam én is írni, hogy attól mert egy nő felvesz egy szoknyát vagy egy nyári ruhát 30 fokban, senkit nem jogosít fel, hogy bármilyen megjegyzést tegyen vagy undorítóan beszólogasson.
Szoktak ügyfelek is dicsérni, hogy csinos vagyok. De ezt sem szeretem, bár ezt legalább nem rossz szándékból teszik. Nem azért veszek fel nyáron rövidebb ruhát, hogy másoknak tetszek, hanem azért mert a buszon meg lehet r*hadni a melegben.
#17: Sajnálom, hogy ilyen volt a kollegád. Ne haragudj a kérdés miatt. Nyilván vannak rendes emberek is a munkások közt. Bizonyítja ezt a kommented.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!