A munkások miért kiabálnak ronda dolgokat a nőknek?
Figyelt kérdés
Nem az első eset már, de a mai undorító volt.
Mentem a járdán, ők meg szaladtak át az úton. Erre utánam szóltak, hogy "jaj de szép vagy, egyem a pnádat". Oda se néztem, mentem onnan gyorsan. Nagyon megalázó ez. Sosem öltözöm kihívóan, ma is zárt póló van rajtam meg egy farmerszoknya. Miért kell így viselkedniük? Szánalmas...
Az iq szintjük ien alacsony. Sajnos az ienekre hivatkozva veszik egykalappalà a férfiakat. Pedig szóhattak volna be szebben is.
2021. aug. 10. 10:19
2/19 anonim válasza:
Ezek egy részének ez a kultúrája. Bőven van közük ex-sittes is, meg csak simán faragatlan, tanulatlan, piás tróger. Meg persze nem napon barnult alak. Nem véletlen kerültek az építőiparba, vagy jutottak csak ilyen kétkezi munkáig. (AKINEK NEM INGE, NEM VESZI MAGÁRA!)
Ui.: szard le őket magasról. Mintha meg se hallanád!
2021. aug. 10. 10:21
3/19 anonim válasza:
azt hiszik, így kell bánni a nőkkel. Meg hát sokan vannak, csordaszellem. És hát igen, ahogy az előző írta, nem éppen jól neveltek.
2021. aug. 10. 10:23
4/19 anonim válasza:
Az ő nőkhöz való hozzáállásuk megragadt az Átkosban.
2021. aug. 10. 10:25
5/19 anonim válasza:
Amúgy ilyenor vissza kell kajabálni hogy : tá is nadzson sukár vagy hogy rágcsájjam meg a f.sz .dat
2021. aug. 10. 10:28
6/19 anonim válasza:
Először tizenhárom éves koromban kiabáltak utánam (most húsz vagyok) és figyelj, ignoráld őket. Semmilyen reakciót nem érnek, de tényleg. Mint amikor megugatnak a kutyák, amikor elmész a kerítésük előtt.
Sokuknak (nyilván vannak értelmes kivételek) ez már beleépült a viselkedésébe. A #2-es jól kifejtette, valószínűleg ennyi van a dolog mögött.
2021. aug. 10. 10:32
7/19 anonim válasza:
Undorító. Engem is rendszeresen megbámulnak, ahogy szerintem a legtöbb nőt, pedig én sem öltözködöm kihívóan sosem és átlagos vagyok. Szerencsére a legtöbbször csak bámultak, de volt hogy fütyültek, dudáltak, valaki a nyelvét nyújtotta, de még ilyen undorító beszólást nem kaptam. Az azért látszik, hogy sosem az intelligens, normális férfiak csinálják ezt.
2021. aug. 10. 10:51
8/19 anonim válasza:
De hát ez nem ronda. Vagyis ez egy furcsa bók tőlük. Sőt, amúgy nem neked mondják, hanem egymásnak.
2021. aug. 10. 10:57
9/19 A kérdező kommentje:
#1: Szerintem meg nem kell se szépen, se csúnyán beszólni senkinek.
Milyen viselkedés ez?
Sajnálom, hogy többen is tapasztaltatok hasonlót.
2021. aug. 10. 11:26
10/19 anonim válasza:
Én ilyenkor visszaszólok, hogy remélem a lányod is ezt kapja. Utána a többség még bocsánatot is kér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!