A férfiak viselkedését, döntéseit milyen arányban befolyásolja a józan ész és a nőknek való imponálás?
Nagyban.
Magamról tudom.
Fsz feláll, és megáll.
Van az a mondás, hogy “két dolog érdekel igazán. Az állapot térmodell alkalmazása az irányításelméletben, és a pina.”
De miért is akarunk kiemelkedőek lenni az elsőben? Hogy imponáljunk a második viselőjének.
Ennyi.
Csak szerintem nincsen semmi értelme a kérdésnek?
Hiszen vannak szituációk, ahol a józan ész dominál és az alapján dönt az ember. Meg vannak ettől függetlenül olyanok, ahol az "imponálás" fog dominálni.
Kinek,hogy merre,mennyi a punci és az egymás agytekervényeinek a felvilágosítása.
Igazából nem tudom,mire gondolsz,én pl.ismerek egy nőt,akit meg lehetne ...,de nem teljesen százas és taszít a stílusa,szóval inkább ki szoktam csapni a répát,ha nagyon kanos vagyok,és a közelemben van.Utána már nem kívánom annyira a testét.
Vagy ha látom egy nőn,hogy nem szívességet akar kérni csak csicskáztatni,akkor lerázom,akkor is ha jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!