Milyen hobbitok van? Mióta csináljátok, hogy találtátok meg?
Kort és nemet is írjatok.
Én csak biciklizek, néha gravírozok üveg poharakat ( bár csak indigózom,.mert nem tudok rajzolni)
Szeretnék valami hobbit találni magamnak,de elég béna vagyok.
Ami kizárt: zene ( gitároztak de kicsik az ujjaim, énekelni nem tudok, rajzolni nem tudok, tánc se az igazi.
Nekem az új dolgok tanulása is egyfajta hobbi.
Egyébként olvasok, zenét hallgatok, gyöngyöt fűzök, horgolok, gyantát öntök, origamizok, gyöngyhorgolok, írok (elsősorban verseket), szatén szalaból készítek kiegészítőket.
Sütés.
16-17 voltam amikor a tv-ben láttam egy muffin receptet, megcsináltam, nagyon jó lett, így kedvet kaptam és rákaptam a dologra...
(34N vagyok, cukrásznak is tanultam)
Vasútmodellek gyűjtése
2014-óta gyűjtök, egy kirakatban láttam először vasútmodellt. Úgy voltam vele hogy kell mindenképpen. Sajnos asztalon nincsen, mert nincs hely neki, ezért a padlón mennek a modellek. Nem olcsó hobbi, de megtanít precíznek lenni, elektronikázni, meg sok emberrel megismerkedni.
Zene (több hangszeren is játszom): 6 éves korom óta. A szüleim beirattak, aztán megtetszett.
Sport: világéletemben csináltam, bár a sportág gyakran változott. A mostanit kb 13 éves korom óta csinálom. Egy barátnőm által találtam rá
Plusz a munkám+amit tanulok egyetemen is a hobbim. A munkát most találtam, ebben az évben, egy tanárom által. Amit tanulok, azt pedig mióta iskolás vagyok imádom. Ez a kettő összefügg, de nem teljesen ugyanaz.
20/l
Nem csak a gitár létezik, mint hangszer.
Szerintem sportot keress.
1 éve jógázom, ez a legújabb hobbim.
Kicsivel több, mint 1 éve társasjátékozom.
14 éves korom óta hímzek (kisebb-nagyobb kihagyásokkal).
Kisgyerekkorom óta rajzolok és festek (kisebb-nagyobb kihagyásokkal).
Belekóstoltam a főzésbe és a sütésbe is, de nem igazán találtam benne hosszútávon örömet.
11-15 éves koromig énekeltem kórusban, azt nagyon szerettem, és szeretnék is még vele foglalkozni.
7-9 éves koromig tanultam zongorázni, de ehhez sajnos nem volt tehetségem.
22L
-sütés-főzés: valamikor 17 éves korom körül kaptam rá, azóta pedig csak jobban élvezem. Jó érzéssel tölt el, amikor az új recept első kipróbálásra is nagyon jól sikerül, hát még, amikor nagyon kapós is :D Kíváncsiságból kezdődött, mert volt egy süti, amit nagyon szerettem volna megkóstolni.
-nyelvtanulás: több, mint 6 éve kezdtem el koreaiul tanulni, autodidakta módon. Napi szinten foglalkozom vele, bár újabban inkább "csak" a szókincsem bővítem, illetve próbálom szinten tartani. A kedvenc előadóm miatt kezdtem el, mert felirat nélkül szerettem volna megérteni őket.
21/L
Tuning.
Szerintem 10-12 évesen már masszívan érdekelt. Az első autóm még szolidan épült, szinte semmi mai szemmel, a második már alakul komolyabban.
hobbit neked kell találni, nem ami másnak bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!