Milyen hobbitok van? Mióta csináljátok, hogy találtátok meg?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok.
Én csak biciklizek, néha gravírozok üveg poharakat ( bár csak indigózom,.mert nem tudok rajzolni)
Szeretnék valami hobbit találni magamnak,de elég béna vagyok.
Ami kizárt: zene ( gitároztak de kicsik az ujjaim, énekelni nem tudok, rajzolni nem tudok, tánc se az igazi.
2021. júl. 30. 00:27
11/12 anonim válasza:
Animációkészítés volt régen, egy játékkal játszottam és láttam hogy kezdő animátorok miket csinálnak, és megpróbáltam én is kíváncsiságból, ők befogadtak és egy közösség része voltam, ami nagyon hajtott a teljesítményemen. Másik hobbim a sok játék volt a számítógépen. Most már a blogolást mondanám annak. Erre úgy találtam rá, hogy láttam a híroldalakat, weboldalakat, és elképzeltem hogy én írok oda, a sok gondolataimat. És annyira tetszett, szimpatikus volt, a weboldalak dizájnja is olyan érdekes volt, elkezdtem csinálni, és azóta hozzánőttem. Szóval csak jársz, tapasztalsz, és úgy jön.
12/12 anonim válasza:
Nincs hobbitom. Annyira nem kedveltem a Gyürükurát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!