Ételfutárok! Ti hogy csináljátok, hogy nem stresszeltek rá a késésekre?
Én tavaly Netpincéreztem kocsival, és többek között azért mondtam fel, mert annyira rástresszeltem arra, hogy olyan lehetetlen időket ad meg a rendszer, hogy képtelenség nem késni. Most párom kezdte el, és egyik nap mentem vele biciklivel, így is ugyanez a helyzet, nagyon minimális időt ad a rendszer a kiszállításra. De van Youtube-on egy Woltos srác, néha nézem a videóit, ott is ugyanez van, sokszor mondja, hogy eleve mínuszosan kapja meg a címet.
Szeretnék újra belevágni, mert egyébként tetszik a meló, meg jól lehet vele keresni, csak ismerem magamat, és tudom, hogy nagyon rosszul érzeném magamat az folyamatos késések miatt, mégha a megrendelők egyébként kedvesek is lennének.
Netpincérnél sem sorolnak hátra a késések miatt. Aki szerint itt igen, az vagy nagyon rég netpincérezett és akkor még számított, vagy fingja sincs az egészről. Még egy cikkben is nyilatkozták a cégek hogy semmilyen retorziót nem alkamaznak a késések miatt, nehogy a futárok az életüket kockáztassák a forgalomban.
Kérdező, hol akarsz netpincérezni, hogy gps-el akarsz menni?
Azt tudom, hogy nem sorolnak hátra, legalább emiatt nem kell pluszba aggódnom. Csak olyan rossz érzés a saját lelkiismeretemnek, hogy kések, illetve félek, hogy valaki szóvá teszi (bár annó kocsival elég sokat késtem, és így is mindenki kedves volt), plusz a borravalót is befolyásolja.
Utolsó: Újpest-Angyalföld, Óbuda, Center, Zugló. 23 éves vagyok, abból 22 évet a 17. kerületben laktam, csak dolgozni jártam be a városba, azt is 4,5 évig egy helyre. 3 hónapja költöztem a 13. kerületbe (meg egyszer laktam itt fél évet 4 éve), nem ismerem a várost.
Ugye tudjátok hogy ez a funkció még fejlesztés alatt áll?
Tehát terjesen mindegy mit mutat, nem számít bele semmibe.
Az egyedüli késések amik számítanak meg a shift kezdésnél vannak, de ott is van pár perc türelmi idő.
Ez a “kiakarnak zsákmányolni” és ehez hasonló kommentek, csak alulinformált hülyeségek.
(5-ös válaszoló vagyok) Én csomószor rendeltem ebédet (Netpincér, vagy étterem saját futár), amíg nem futárként dolgoztam, és volt, hogy 1 órával később kaptam meg a kaját, mint írták. Nem voltam megsértődve meg semmi. Megesik néha ilyesmi. De amikor évekkel ezelőtt késő este másfél órás késéssel hozták ki a pizzát az 1 órán felül, amit a telefonban mondtak (helyi pizzéria saját futárral), az azért nem nyerte el a tetszésünket. :D
De ne stresszelj az időn, nincs sok értelme. A többség azért képben van, hogy a közlekedés sosem kiszámítható, így nem lesz soha percre pontos a futár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!