Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ételfutárok! Ti hogy csinálját...

Ételfutárok! Ti hogy csináljátok, hogy nem stresszeltek rá a késésekre?

Figyelt kérdés

Én tavaly Netpincéreztem kocsival, és többek között azért mondtam fel, mert annyira rástresszeltem arra, hogy olyan lehetetlen időket ad meg a rendszer, hogy képtelenség nem késni. Most párom kezdte el, és egyik nap mentem vele biciklivel, így is ugyanez a helyzet, nagyon minimális időt ad a rendszer a kiszállításra. De van Youtube-on egy Woltos srác, néha nézem a videóit, ott is ugyanez van, sokszor mondja, hogy eleve mínuszosan kapja meg a címet.

Szeretnék újra belevágni, mert egyébként tetszik a meló, meg jól lehet vele keresni, csak ismerem magamat, és tudom, hogy nagyon rosszul érzeném magamat az folyamatos késések miatt, mégha a megrendelők egyébként kedvesek is lennének.

2021. máj. 13. 21:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#8 nincs igazán türelmi idő. Legalább 5 perc számít késésnek, de annák kevesebb késés is beleszámít az értékelésbe.
2021. máj. 14. 17:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, én is mindig megértő vagyok, ha késik a futár, akkor is az voltam, amikor még eszembe se jutott, hogy én is ezt csináljam. Nekem is volt, hogy fél órát késtek, és ugyanolyan kedves és megértő voltam velük. Csak nem mindenki ilyen sajnos. Pl a legjobb barátnőm se, mondta, hogy ő 5 perc késésnél is ki van akadva, pedig amúgy egy tök aranyos lány.
2021. máj. 14. 18:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Én 5-6 címet viszek ki egyszerre,kajafutár vagyok.Első héten stresszeltem, most már laza vagyok.45percen belül lerendezek 5 címet 11.kerben.nem vészes, amúgy jó fejek a rendelők, ritkán szólnak.
2021. máj. 16. 23:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ételfutár, véletlenül akadtam a kérdésre.

Köszönöm nektek, ételfutároknak a sok gyors és kevésbé gyors kiszállítást is!🙂

Nem kell rástresszelni az időre, mert sokszor úgysem tudjátok felgyorsítani a forgalmat. Én magamat ismerve stresszelve az idő miatt még a kocsit is megtörném, szóval csodállak titeket! Egy kis késést még éhesen is kibírunk, szóval nyugi!🙂

Kérdező: Belevágtál újra végül?

2021. nov. 10. 22:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Amúgy van, hogy elevel 25 perc késéssel kapod meg a címet. Tehát ha fénysebességgel tudsz haladni is 25 percet késel.

Ennek semmi köze a futártól elvárt teljesítményhez.

Többnyire az határozza meg ezt a késést, hogy mekkora a futár hiány abban az adott időszakban.

Ez inkább a rendszerszintű késést mutatja, nem a te teljesítményedet.

2021. nov. 10. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!