Ételfutárok! Ti hogy csináljátok, hogy nem stresszeltek rá a késésekre?
Én tavaly Netpincéreztem kocsival, és többek között azért mondtam fel, mert annyira rástresszeltem arra, hogy olyan lehetetlen időket ad meg a rendszer, hogy képtelenség nem késni. Most párom kezdte el, és egyik nap mentem vele biciklivel, így is ugyanez a helyzet, nagyon minimális időt ad a rendszer a kiszállításra. De van Youtube-on egy Woltos srác, néha nézem a videóit, ott is ugyanez van, sokszor mondja, hogy eleve mínuszosan kapja meg a címet.
Szeretnék újra belevágni, mert egyébként tetszik a meló, meg jól lehet vele keresni, csak ismerem magamat, és tudom, hogy nagyon rosszul érzeném magamat az folyamatos késések miatt, mégha a megrendelők egyébként kedvesek is lennének.
Én nem vagyok ételfutár, véletlenül akadtam a kérdésre.
Köszönöm nektek, ételfutároknak a sok gyors és kevésbé gyors kiszállítást is!🙂
Nem kell rástresszelni az időre, mert sokszor úgysem tudjátok felgyorsítani a forgalmat. Én magamat ismerve stresszelve az idő miatt még a kocsit is megtörném, szóval csodállak titeket! Egy kis késést még éhesen is kibírunk, szóval nyugi!🙂
Kérdező: Belevágtál újra végül?
Amúgy van, hogy elevel 25 perc késéssel kapod meg a címet. Tehát ha fénysebességgel tudsz haladni is 25 percet késel.
Ennek semmi köze a futártól elvárt teljesítményhez.
Többnyire az határozza meg ezt a késést, hogy mekkora a futár hiány abban az adott időszakban.
Ez inkább a rendszerszintű késést mutatja, nem a te teljesítményedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!