Érdeknek számít ha egy férfiben egy bizonyos kkor után a javait is nézik?
Figyelt kérdés
Ne otthon lakjon, legyen egziszteniciája, stb...2021. aug. 9. 17:14
11/20 anonim válasza:
Biztos vannak ilyenek is, de nem csak ilyenek vannak. Van aki nem tud pl jobban fizető állást találni, az albik és az ingatlan árak az egekbe vannak. Van aki pl. a családtagjait ápolja, van aki hitelre kényszerült és nem tudna albit fenntartani. Ezek is mindennapi példák.
12/20 anonim válasza:
Nem állítottam hogy csak az általam leírt két példa létezik. Ha nem volt elég egyértelmű: annyit állítottam róluk hogy én őket nem választanám párnak. A többiekről pedig nem nyilatkoztam. És nem is fogok.
13/20 anonim válasza:
Hülyén is nézne ki őket is leszólni.
Nem azt mondtam, hogy amiket felhoztál nem léteznek, hanem hogy szélsőséges példák. Tudom hogy vannak ilyenek is.
14/20 anonim válasza:
Szerintem nem szélsőségesek. Mindennapiak.
15/20 anonim válasza:
Édesek vagytok ezekkel a "pro" érvekkel, de nem vagytokk hitelesek. Ha egy férfi nézné a nőben az egzisztenciát is, most menne itt a nőgyűlölőzés, hímsovinisztázás, maszkulinnácizás, incelezés és a többi. Pedig nem azon múlik hogy érdek vagy nem, hogy melyik nemű ember nézi az anyagiakat a másikban.
16/20 anonim válasza:
15: én azt gondolom, hogy ameddig magához képest nem elszálltan nézi a férfi a nő anyagi helyzetét, az teljesen normális.
17/20 anonim válasza:
Aki a javait nézi a másikban, az bizniszt csinál a párkapcsolatból, bármilyen nemű is. És az nem mentség, hogy olyan a gazdasági helyzet, hogy szegénység van és kilátástalanság, és az ebből való kijutás vágya számítóvá tette a nőket (és van az úgy, hogy a férfiakat is), mert a "kényszer alapú" érdek is érdek. A javak meg nem alapvető emberi tulajdonságok, mintva hűség, odafigyelés, őszinteség, de még csak nem is beugró.
18/20 anonim válasza:
Miért a normális válaszok vannak lepontozva a férfi hisztik meg 100%-on? Ne legyen már incelkedés!
19/20 anonim válasza:
Az első és a második hozzászólást tuti hogy nő írta.
És szerintem a negyediket is.
20/20 anonim válasza:
Ilyet is csak egy magyar ember tud: Leszólni a másikat, hogy túlkorosan otthon lakik, egy olyan időszakban (sőt korszakban) amikor kb. esélytelen még garzonhoz is jutni, de az albérlet árak is pofátlanul magasak. Gratulálok.
Van ennek "továbbfejlesztett" változata is, amikor barátilag sem állnak szóba a másikkal emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!