Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Arról mi a véleményetek, hogy...

Arról mi a véleményetek, hogy egy koldus megállit hogy csak egy százast kérne én meg előveszek egy 20 ezrest s megkérdezem, tud e visszadni belőle?

Figyelt kérdés
2021. aug. 6. 16:51
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Ezt nevezem jó érzésnek. Ta tényleg jó érzése van inkább munkát adna a koldusnak hátha épp ő az a ritka kivétel aki dolgozni akar.
2021. aug. 6. 18:50
 22/31 anonim ***** válasza:
96%

#21 Ezen a ponton kajak olvasd el a könyvet, mert Bret Easton Ellis tökéletesen megírta a hozzád hasonló koldusokba taposó szenny karakterét.

Annyira ugyanúgy jár az agyad, mint az antiszoc személyiségzavarosoké, hogy az ijesztő.

(Csak hogy mi minden egyezik: a nagy cimletű pénz meglóbálása az orruk előtt, majd zsebre vágása, azt firtatni, hogy "na és miért nem dolgozol?? miért nem mész el dolgozni?" Lassan a testtel Pat Bateman.)

Amúgy meg dehogy ajánlottál te nekik munkát. Aki tényleg felvenne egy hajléktalant, az nem akkora beteg perverz, mint te.

Fogadok hogy csak valami hülye szar kis tini vagy, aki ledolgozta élete első nyári munkáját, és most azt hiszi, hogy érti, hogy hogy működik a gazdaság.

Csak.. Kuss..

2021. aug. 6. 19:02
 23/31 anonim ***** válasza:
15%
Ne vedd már ennyire komolyan. A kérdező csak poénkodik.
2021. aug. 6. 19:08
 24/31 anonim ***** válasza:
96%

#23:

Aztán ezt honnnan tudod, hogy csak poén? Elég sok ferdeagyú van a világon. Ja, van Humor kategória is, poénkodni ott kell.

2021. aug. 6. 19:36
 25/31 anonim ***** válasza:
96%
van olyan hogy karma
2021. aug. 6. 20:13
 26/31 A kérdező kommentje:

A hajléktalan és a koldus nem ugyanaz. És a munka adás nem feltetlenulfelvételt jelent. A gond viszont ott kezdődik hogy többet keres a tarhálással.

Itt inkább te nem értesz sokmindent

2021. aug. 6. 20:15
 27/31 anonim ***** válasza:
Velem megtörtént tizenéve: Ferenciek terénél jövök ki a templomból, rögtön ugranak nekem a hajléktalanok. Nemrég tértem haza külföldről, még az euró volt túlsúlyban a pénztárcámban. Mondom lemondóan: csak euróm van. Nem baj, mondja a fickó, KOLLÉGÁM beváltja. Adtam neki két eurót, ő meg tarhált volna még. Olyan mérges lettem, mondtam neki, ember, most kb. 500 Ftot adtam.
2021. aug. 6. 22:54
 28/31 anonim ***** válasza:
Egy forintot nem adok ezeknek. Munkám során láttam nem 1, nem 2 hajléktalant, akik vagy a saját kis "munkájuk" által megkeresték azt a pénzt, amire szükségük volt, pl üveget, fém dobozokat gyűjtöttek és váltottak vissza, vagy elmentek napszámba. Aki meg a városban van és kéreget, na az menjen a jó kv.a anyjába. Évek óta ezt csinálja, lenyúlja más pénzét, a hiszékeny barmok meg csak támogatják ezt az egészet. Talán, ha nem adna nekik senki semmi pénzt, lenne motivációjuk átgondolni, hogy nem a dolgozó embert, vagy a parkba kiülő fiatalokat, párokat, barátokat kéne vegzálniuk 30 percenként, megzavarva a beszélgetést, hanem elmenni valamit dolgozni. Úgy utálom az ilyen kéregető szarházikat, hogy arra szavak nincsenek.
2021. aug. 7. 10:06
 29/31 A kérdező kommentje:
Megvan! Munka után hazafelé én is keregetni fogok. Ugyanannyi idő, mintha tőlem kéregetnének viszont így jó kis kiegészítés.
2021. aug. 7. 12:48
 30/31 anonim ***** válasza:
29# Szabadalmaztasd:)
2021. aug. 7. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!