Mi a véleményetek arrol az emberről, aki vak koldus kalapjába alátétet dob?
Az alátét használható bevásárló kocsikhoz. Én is kaptam. Ezt is lehet használni.
A koldus, akinek azt mondom, ássad fel a kertem, és kapsz kertész ruhát, és újat is. Kaját is kapsz és a nap végén egy 20 ezrest, erre ellopja az ásót és meglóg, arról mi a vélemény - csak azért, hogy halgattassék meg egy igaz történet is, nem csak a kitalált alátétes.
"Az alátét használható bevásárló kocsikhoz."
Ugye te sem bánod, ha az ajtód küszöbére ѕzаrnаk, hiszen felhasználható trágyának. De károsultként jobbat érdemelsz: Beledobod az alátétedet egy vak koldus kalapjába, ő beleteszi azt egy bevásárlókocsiba, maradék kis pénzével besétál vele a Praktikerbe, és egy új ásóval jön ki, amit a kezedbe nyom.
Remélem, ez esetben elég lesz a fikció és egy embernek sem kell ténylegesen vak koldussá válnia, hogy belásd, mekkora tévedés volt ezt ide írni. Ha pedig szándékos volt, akkor épp te vagy, aki valósággá váltotta a fikciót: bebizonyítottad, hogy valóban vannak ilyen aljadék emberek. De azért bízom benne, hogy nem erről van szó, csak elkapott az indulat, és nem gondoltad végig, milyen végletek közé vonsz párhuzamot.
#4 személyeskedés sokra nem vezet, csak a gyűlöletet kelti.
A történet kitalált. Nem valós. Az én történetem valós. És te rám haragszol és fogalmad sincs mivel sértegess.
#5 az emberi fekália fertőző és nem igazán használható trágyának. Gondolom te szívesen oda szarnál más lábtörlőjére, mert ez a te fejedben egy elég érett képként szerepel. De ez csak téged jellemez, hogy ezt okénak tartod.
Nézd meg szépen a legyetek jók, ha tudtok filmet. Rá fogsz jönni, hogy sokkal nagyobb a referencia, amit írtál, mint hiszed!
Ha ide hordasz nekem fertőző anyagot, az bűncselekmény. Hamis pénzt használni, bűncselekmény. Alátétet dobni a koldusnak, szimplán bunkóság, de közelről sem bűncselekmény.
Ha van neked 2 mázsa lószarod és ide akarod hozni, hozzád. Az valódi trágya.
Nos, ha neked adok egy létrát, lefekteted és azt mondod, mekkora bunkó vagyok, hiába állok rá, nem tudok felmásznina, ahova akarok...
De ha a létrát felállítod, akkor érdekes módon megtalálod, miként tudsz felmászni.
Te most elfektetett létrán dühöngve ugrálsz.
A vak koldus, akinek van egy alátéte, és az jó a bevásárló kocsihoz, odaadja nekem, hogy ezt kapta, de ő nem tudja használni, ellenben nekem jól jöhet, hogy a bevásárló kocsiba legyen mit tennem; ráadásul ez a pénztárcámban benne lesz később is, mert nem fogom elkölteni így mindig lesz egy bilétám a bevásárláshoz, én adnék neki egy százast. Vagy többet is.
Te sírnál, hogy kibtak veled. A könnyidből gyümölcsfa nőne és azt sem tudnád leszüretelni, mert te nem testileg lennél vak, hanem a lehetőségeket taszítod el és fordítasz neki hátat. Közben a gyűlölet, ami belőled árad sokkal fontosabb számodra, mint az, hogy megértsed, egy alátét is lehet érték. Meg akor is, ha nem dolgoztál meg érte, de valaki adta. Mindegy, milyen szándékkal. Ellenben legalább nem mérgező és okoz kárt. De neked egyből az jut eszemdbe, hogy a saját fekáliád többet ér nálad. Ami lehet igaz is.
Kedves lepontozó! Mikor jártál utoljára a Móricz Zsigmond körtéren, a Balhán, vagy bármelyik 4es-6os megállóban, vagy ott, ahol koldus van?
Minden egyes koldusnak adtál pénzt?
Mikor találkoztál vak koldussal? Adtál neki bármit? Egy lukas alátétet sem adtál neki?
Pedig ha városban jártál, vannak koldusok. Miért nem adsz neki? És a következő sarkon állónak? Neki miért nem adsz?
Ugye? Van, aki legalább ad neki egy alátétet. Ez több, mint amit te adsz neki.
Még akkor is, ha ez csak egy kitalált kérdés.
Kedves #6-os!
A könnyeimmel gyümölcsfát öntöztem, amit a hozzád (pardon, "Valójában az Ördög kapta") vágott és visszakapott ѕzаrrаl megtrágyáztam, és leszüreteltem a gyümölcsét: az ajánlott filmet, ami nagyszerű élmény volt, és a körülmények miatt végtelenül szomorú. Mindenesetre köszönöm (ezt szarkazmus nélkül)!
Ajánlani fogom másoknak is a filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!