Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arrol az...

Mi a véleményetek arrol az emberről, aki vak koldus kalapjába alátétet dob?

Figyelt kérdés
2020. jún. 1. 15:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
bár még akkor is más lenne ugy tenni mintha adnánk, vagy elvenni
2020. jún. 2. 21:55
 12/15 apababa ***** válasza:
53%
Mi van ha az alátétet éppen a vak koldus veszi észre. Akkor már csak rövidlátó.
2020. jún. 4. 05:25
 13/15 Hozé don Padrafos ***** válasza:
70%
Amióta nem titok, hogy van koldusmaffia, mindenki bizalmatlan. Többször vettem már kiflit, felvágottat, májkrémet, kakaót a bolt előtt kéregetőnek, és általában nem fogadták el, sőt volt olyan, hogy eltette, aztán láttam, hogy kidobta! Ettől még nem szúrok ki velük, mert hátha az egyik tényleg rá van szorulva. Alátétet meg rohadt almát ezért nem adok a vaknak, az bunkóság. Na de pénzt sem. Pénzt munkáért szokás adni. Ennivalót veszek neki szívesen, ha nem küld el anyámba. Meg szoktam kérdezni, mit hozzak ki neki a tecskóból, de félig érthetetlen trágárság a válasz általában.
2020. jún. 4. 10:18
 14/15 A kérdező kommentje:
meg kell tőle kérdezni, hogy nem akar e a maffia nagy tételben vásárolni fehér botot
2020. jún. 4. 11:05
 15/15 anonim ***** válasza:
4-es a vakond is vak mégis tud ásni
2021. máj. 12. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!