Arról mi a véleményetek, hogy egy koldus megállit hogy csak egy százast kérne én meg előveszek egy 20 ezrest s megkérdezem, tud e visszadni belőle?
Figyelt kérdés
2021. aug. 6. 16:51
11/31 A kérdező kommentje:
A 7 es látja jól, főleg, hogy munkát szoktam nekik adni pénz helyett de ekkor rendre elmenekülnek:)))
2021. aug. 6. 17:26
12/31 anonim válasza:
Én felmutatom a bankkártyámat, és megkérdem van-e nála bankkártya leolvasó.
13/31 anonim válasza:
Elvágja a torkod, és elszalad vele. Inkább csak kérdezd meg, hogy lehet-e bankkártyával fizetni, vagy csak nyomj a kezébe 100 darab régi 1 forintost.
16/31 A kérdező kommentje:
Akkor ad 19900 Ft-ot, én pedig elszaladok vele.
2021. aug. 6. 18:14
17/31 anonim válasza:
Nem tudom. Én eddig egy hajléktalannal találkoztam. Munkát ajánlottam neki, amit el is fogadott. Amint rendbe tette az életét felmondott, hogy a felesége visszafogadta, és talált egy másik munkát.
Egy fél évvel később ujra láttam, a felesége kisemmizte és ismét hajléktalan lett.
18/31 A kérdező kommentje:
Soknak ez a története, de nem mindnek.
2021. aug. 6. 18:38
20/31 anonim válasza:
Olvastad az amerikai psychot? Tudod... Amiben arról írnak, hogy meddig képes süllyedni valaki, aki nem tud empátiát érezni az embertársai iránt...
Csak mert a főszereplő erősen pszichopata csávó hasonló dolgokkal szórakoztatja magát benne.
(Ha már itt tartunk: erekciód is van ettől amúgy?👀)
Amúgy óvatosan csináld; ha meglátja egy olyan ember akiben egy kicsit is több jóérzés van az átlagnál, lehet hogy úgy lenyomja a szar kis pénzedet a torkodon, hogy sosem köhögöd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!