Normális hogy nem szeretem a téliszalámit, mert szeleteléskor hullik róla mindenfele a nemespenész mindenfele, hanem csak a feleannyiba kerülő utánzatokat, azokból is csak azokat melyeken nincs nemespenész?
2021. aug. 5. 13:05
1/10 anonim válasza:
Pedig egy jó téliszaláminak nincs párja.
Amúgy le lehet róla kaparni a fehér külső réteget...
2/10 anonim válasza:
Először érdemes meghámozni (a szükséges darabon) és csak utána szeletelni.
3/10 anonim válasza:
#1: Rákóczi. Ugyanaz, csak nem keserű.
4/10 A kérdező kommentje:
Ez micsoda? Érdekelne! Ennek a penészesnek amin most kiakadtam, tényleg van egy mellékíze.
2021. aug. 5. 15:43
6/10 A kérdező kommentje:
Lehet igaza van az hármasba és tényleg egy keselyűt daraltak bele.
2021. aug. 5. 19:24
7/10 anonim válasza:
Atyaisten :DD
Amúgy igen, mielőtt szeleteled a rudat, ugyan úgy meg szokták "hámozni", körbe leszedik róla a fehér réteget, mintha tudom is én, zacskó lenne.
8/10 A kérdező kommentje:
Macerás
2021. aug. 6. 07:34
9/10 anonim válasza:
Seggedet kitörölni is macerás, azt is inkább elhagyod? :D
10/10 A kérdező kommentje:
Betyárkörte 🍐
2021. aug. 6. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!