Ez miért zavarná a nőket?
A következő kérdésből adódóan elgondolkodtam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1128..
Az indokot nagyon kevés ember írta le. Tehát miért zavarná a nőket?
A talpat minimális ember látja amúgy is...
Pedig írtak indokot csak máshogy fogalmaznak.
Zavarna mert kellemetlen érzés hogy bámul eleve. Nem szeretem ha bámulnak alapból, nemhogy pont a talpamat...mit bámul azon? :D
lábfétises? na akkor pedig nyomós ok lenne hogy elzavarjam..
nem értem miért kellet ebből új kérdést tenni minta valami hű de szenzáció lenne mikor lábfétisről van szó...
Maga a bámulás, ami zavaró, főleg ha nincs önbizalom-nekem kb 0.
Az én lábkörmeim se szépek, így azokat se mutogatom szívesen- lézersebészeten elrontottak valamit, úgy néz ki, mintha gombás lenne, pedig gyógypedikűrős szerint nem az.
8.pontosan egyet értek.
Maga a bámulás rossz, illetlenség még ha csak a lábat is nézi.
Innen következtethetünk, hogy az illető lábfétises rosszabbik esetben bár ritka lenne ha pont ilyen bámulna..semmilyen fétises embert nem bírok.
Nekem kicsit ferde a nagylábujjam mindkét lábon (valszeg rossz testtartás miatt) és ez nagyon meghatározza az önbizalmam és zavar ha sokáig nézik emiatt is még az is zavar, ha meztelen lábbal kell akár a mérlegre álnom néhány helyen orvosnál pl..na akkor a bámulás rosszabb.
Na nekem ez az indokom, de ott is azért sokan megválaszolták.
"A talpat minimális ember látja amúgy is..."
Hát ez igaz de pont nem mindenki szeretné, hogy a lábát bámulja egy pasi mikor zavar eleve a bámulás. És ha strandra érted ezt mert máshol nem nagyon tudom elképzelni, hogy hosszas ideig bámuljon valaki ott se szoktam olyat látni hogy valaki nézi a nők lábait..ez már ránézésre is creepy kicsit, nekem legalább is.
Nem minden nő szeretne ilyen figyelmet.
És ott a másik kérdésben is elég jó indokokat adtak meg, lehet csak te nem veszed azokat indoknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!