Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha tudod, hogy valaki irigy...

Ha tudod, hogy valaki irigy rád (és közeli is álltok egyébként egymáshoz) akkor direkt ‘mutatsz’ még ezt azt amire szintén irigykedni fog, vagy le**rod és csak ugyan úgy viselkedsz vele mint ha nem vetted volna észre?

Figyelt kérdés
Én nem haragszok rá csak észre vettem, hogy irigy.. de nyilván nem vallaná be. Családtagról van szó

2021. júl. 31. 23:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én rokonom azért szült mert én is.

Sztem én vagyok a példaképe 😁

2021. aug. 1. 00:02
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Megpróbálném olyannak mutatni magam, hogy megszűnjön az irigysége.
2021. aug. 1. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha alapvetően nem haragszok rá, akkorbiztosan nem kezdenék el még mutogatni dolgokat neki, csak hogy akkor már legyen igazán irigy. Csak csinálj mindent ugyanúgy, mint eddig, az irigység az őproblémája, csak a saját életét keseríti meg vele. Magában kell rendeznie.
2021. aug. 1. 04:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha közel állók valakihez, akkor nem kezdem tovább hergelni az irigységét. Elég baj az neki, ha irigy, mert ez neki a legrosszabb. Amúgy sem élvezem mások irigységet. Inkább titkolni szoktam azt, ami irigylésre méltó.
2021. aug. 1. 06:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább én szoktam irígy lenni másokra, sajnos. Rám nem hiszem, hogy volna miért irígynek lenni, nem is vettem még észre.
2021. aug. 1. 10:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mi a célom. Ha azt akarom, hogy még irigyebb legyen (ez általában akkor van, ha nem kedveled az adott embert), akkor nyilván mutatok még magamból. Ha azt akarom, hogy jó legyen a kapcsolatunk és ő boldog legyen, akkor visszafogom magam vagy én is irigységet tettetek.

Nekem volt egy úgynevezett "legjobb barátnőm", aki már az őrületbe kergetett, ráadásul folyamatosan irigykedett, így még többet mutattam. Sokáig nem is tartott a szoros barátság. (A vicc, hogy mai napig jóban vagyunk, csak nem olyan szorosan.)

2021. aug. 2. 23:36
 7/7 anonim válasza:
100%
Hogyha, nem nagyon bírom akkor, meg mutatom neki hogy megjobb is tudok lenni, de ha nagyon birom vagy akár csak birom akkor kontrollarom magam és vussza fogottabban viselkedem
2021. aug. 27. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!