Másnak is kimerítő a családi összejövetel? Vagy csak én vagyok így?
Figyelt kérdés
Nekem mindig azon jár az eszem ilyenkor, hogy a szabadidőm megy el és ki se tudom magam pihenni.
Ha csak meghívnak egy délutáni buliba, egész délelőtt bennem van a rossz érzés, hogy mennem kell, délután meg a bulin megy a kényszeredett beszélgetés vagy a fejből kibámulás és annyi mindent csinálhatnék helyette.
Ha megyünk vidékre, akkor az rosszabb.
Más is van így?
2021. júl. 30. 02:03
1/8 anonim válasza:
En koran kiiktattam a csaladom. Csak a szeretteimmel toltok egyutt oszinte erdeklodesbol idot. Csak mert rokon, csak mert illene, ez nalam nem letezik. Es nem, temetesem sem lesz.
2/8 anonim válasza:
Ugyan olyan vagyok, mint az egyes. Csak azért, mert illik nálam nem elég ok.
4/8 anonim válasza:
Akihez már kényszerből kell mennem és nem érzem jól magam, azt kizárom az életemből. Értelmetlen dolgokra nem pazarlom az időm.
5/8 anonim válasza:
Rühellem az összes ilyen összejövetelt. Mindenki előadja, hogy milyen kesves, bájos, lelkes, mennyire örül, miközben a legtöbb ember részéről ez a bájolgás csak egy nagy színjáték. Nézni is fárasztó ezt, nemhogy részt venni benne.
6/8 anonim válasza:
Igen, introvertáltként eleve nem bírom az ilyesmit. De a családi különösen problémás több okból is, pedig alapvetően nem utáljuk egymást kisebb-nagyobb családi körben sem.
7/8 anonim válasza:
Igen az! Szerencsére látványosan szűkül a "családi kör".
8/8 anonim válasza:
Igen, egyre önzőbbek és individualistábbak az emberek.
Üdv, szép új világ.
Ez nagyon szomorú.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!