Mit csináljak ha a családi összejöveteleken előjön egy téma ami engem nem érdekel de már órák óta ezzel foglalkoznak és engem egyre jobban elidegenít tőlük?
Figyelt kérdés
És csak menekülni akarok és mire megjönne a kedvem, hogy újra beszélgessek valami másról velük az általában pár óra, vagy inkább egy jó alvás után következik be
És bármi ami eszembe jut, felhoznám ötletlek, tudom, hogy leszólnák, és emiatt nincs kedvem felhozni semmi témát, mivel "szociálisan erőtlennek" érzem magam és nem tudok ezzel mit tenni
27
2020. dec. 26. 15:28
1/10 anonim válasza:
Megváltani nem fogod a viselkedésüket és gondolkodásukat. Ha rajtad kívül mindenkinek megfelel az a téma, viszont te felszólalsz “ellene”,le leszel savazva és kellemetlen szituba hozod magad. Légy nagyvonalú és hagyd rájuk, magadnak pedig adj több türelmet, hogy átvészeld. 😁
2/10 anonim válasza:
mosolyogsz.. közben képzeletország tengerpartján sütteted a hasadat.
3/10 anonim válasza:
Hagyd rájuk,mert,ha szót emelsz,hogy neked ez a téma annyira nem érdekbe vágó akkor mindenki rád támad és te leszel a sz@r.Ez az én személyes tapasztalatom
4/10 A kérdező kommentje:
Ez elméletben teljesen jól hangzik, de gyakorlatban, hogyan ne merítse le az embert amikor lemerülve érezni magát a természetes reakció?
2020. dec. 26. 16:31
5/10 anonim válasza:
Megértem én,de ki kell bírni vagy mindenki rád száll hidd el nekem...
6/10 anonim válasza:
Persze,fárasztó egy olyan téma ami annyira nem érdekel.Nekem is volt ilyen és nagyon gáz.
7/10 anonim válasza:
Nekem is sokszor van ilyen, már nem érdekel, hogy mit szólnak, elmegyek onnan, lefoglalom magam valamivel.
8/10 anonim válasza:
Igen,az se rossz ötlet,de nem mindig jön ki úgy a helyzet,hogy el tudjon az ember húzódni
9/10 anonim válasza:
Igen,ha nem tudok elmenni onnan, akkor a saját gondolataimba merülök.
10/10 anonim válasza:
Tedd azt,mást ilyenkor nem lehet.Vagy nyomkodd a telód,hátha veszik az adást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!