Ismertek olyanokat, akik nem tartanak sem születésnapi, sem névnapi összejövetelt?
Én nem tartok. Kifejezetten zavart is, hogy minden "jött-ment" felköszöntöt én köszöngethettem egész nap. Faceről le is szedtem a dátumot, a régi ismerősök kezdik elfelejteni a dátumot, az újak nem is jegyezték meg. A rokoni hívásokat így is utálom, főleg, hogy ezen kívül 0 a kommunikáció velük, ilyenkor végighallgathatom, hogy kinek mennyire nincs pénze meg mennyi baja van és őszintén szólva én erre nem vagyok kiváncsi. Pláne, hogy az egyik rokon felől az egésznek van egy olyan éle, mintha tőlem várnának pénzt, pedig még bőven egyetemista vagyok, van 2 30plusszos gyerkük, az egyiket családostul ők tartják el én pedig csak távolabbi rokon vagyok. Nem szeretem az ilyen felszínes dolgokat.
Ilyenkor anyummal és a tesómmal eszünk tortát aztán jónapot.
Szülinapi bulim sose volt. Nem akartam a szüleimmel szerveztetni, most meg nem akarok szervezni.
A névnapom azt se tudom mikor van.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!