Igaz hogy az emberek a gimiben változnak a legtöbbet? 17/l
En kb 24 eves korom utan kezdtem jelentosen valtozni.
Gimiben ugyanolyan voltam kb, mint elotte. Ott inkabb csak probalkozik az ember, de azt nem neveznem jelentos valtozasnak.
Nem szerintem. Amikor bekerulsz akkor változol és amikor kikerülsz és mész egyetemre akkor változol de nem olyan jelentőset. Közrejátszik még hogy milyen emberek lesznek barátaid stb. De alapjáraton szerintem változásért csak te tehetsz-valami nem tetszik akkor változtass magadon.
De mégis ha konkrét évet kéne írnom mikor változik legjobban az ember ilyenkor: 11-14 és 20-30
Inkább úgy mondanám, hogy a gimitől kezd el változni az ember. Más élethelyzetekben más dolgokat kell megtanulnia az embernek. Persze egyénenként eltérő, hogy ki, mikor, mennyit változik.
Például gimiben talán a legjelentősebb dolog, hogy meg kell tanulnod felelősséget vállalni az életedért, és egyedül is meg kell tudnod oldani a problémáidat. Ezt talán a kolisok tudják a legjobban, hiszen ott nincsen anyuci, apuci, hogy megoldja helyetted.
Legjobban talán úgy tudnám megfogalmazni, hogy különböző életkorokban különböző skillek elsajátítására van szüksége az embernek, és ezek változtatják a személyiséged. És ez nem csak gimiben tart, hanem a gimi kezdetétől 30-40 éves korodig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!