Egyes nők miért változnak idősebb korukra groteszk férfiszerű emberekké?
Sokan olyan 50 éves korukra elkezdenek a lehetetlenségig hízni. Nem arra gondolok hogy szülés után rajtuk marad az úszógumi hanem hogy gyakorlatilag Falusi Marianná híznak. Ezt még valamilyen szinten megértem hiszen a testmozgás hiánya ezt eredményezi, bár az én szívem szerintem már ki sem bírná azt a megterhelést.
Viszont amit már abszolút nem értek levágatják a hajukat férfiasra, némelyik akár tüsire és befesteti valamilyen természetellenes színre (pl.: cékla vagy paradicsom színűre).
További csúfító szépészeti beavatkozások: szemöldök kiszedése és tetoválása (mely alkalmanként nem hasonlít szemöldökre), műköröm (mert az nagyon kell) és a bénán felvitt alapozó.
Ilyenkor már a kényelem számít, nem próbálnak vonzani semmit. A fél centis hajjal nincs tennivaló, nem kell fésülni, fonni, semmi. A szín általában otthoni kókányolás eredménye.
Műkörmöt ilyen öregasszonyon én még nem láttam, se tetovált szemöldököt. Ilyen általánosságban biztos nincs, talán valami politikai aktivistából indulsz ki.
Ez valami magyar hagyomany. A bilifrizurat meg annak retro dauerolt valtozatat en sem ertem. Nyolcvanas evekben szules utan jott ez az ugynevezett jo kis szalados frizura. Meg a macskanadrag, ami most divatbetegseg is, de amugy.
Az angol nok babaarcu szepsegek, akiknek szep a boruk, szep a sminkjuk es csinosak ducin is.
Amugy azt mar ertem, miert lesz oda a hosszu haj negyven folott, de noies rovid haj is letezik. Sajnos megritkul es az osz haj szaraz es sprod lesz negyvenvalahany evesen.
En ebben a ocsifrizuraban egy aszex lazadast erzek. Nem vagyok no, most mar haggyabeken Jozsi. Amilyen a Jozsi, olyan a feleseg..
Viszont amit már abszolút nem értek levágatják a hajukat férfiasra, némelyik akár tüsire és befesteti valamilyen természetellenes színre (pl.: cékla vagy paradicsom színűre).
Nem vágattam le a hajam,most is hosszú,bár annyira nem,mint régebben volt és sosem volt ilyen színű mint amit írsz. El sem tudnám képzelni ezeket a színeket. A Padlizsánt, ami egykor divat volt, azt ne hasonlítsd a céklához, mert ég és föld a kettő szín, meg az ember akkor már nem használja ha minden 2.nőnek olyan színű a haja, hanem keres mást.
További csúfító szépészeti beavatkozások: szemöldök kiszedése és tetoválása (mely alkalmanként nem hasonlít szemöldökre), műköröm (mert az nagyon kell) és a bénán felvitt alapozó.
Nem tetováltatnék sosem, nincs műköröm, és az alapozót is ismerem és tudok vele bánni:D Jah, és agyonszolizva sem vagy, nincs botox, nincs mell-implantom sem (eszembe nem jutna), és van 3 db nevetőráncom, most alakul a 4.
Más kérdés?:D
Az viszont tény, hogy egy Bp-i 50-es és egy vidéki 50-es között kb. 15-18 év van kinézetre.
Ez viszont tény. Van vidéki ismeretségünk, és tényleg látványra van különbség. Nem rosszindulat, nem lenézés, de más gének vannak, vagy nem is tudom mi az ami okozhatja ezt.
4+ és 48 voltam mikor a fenékig érő hajam derék fölé került picivel-és saját nem mű, nem hosszított, hanem saját.
Szóval nálatok valami elképzelés az nem igen ütközik a valósággal:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!