Egyes nők miért változnak idősebb korukra groteszk férfiszerű emberekké?
Sokan olyan 50 éves korukra elkezdenek a lehetetlenségig hízni. Nem arra gondolok hogy szülés után rajtuk marad az úszógumi hanem hogy gyakorlatilag Falusi Marianná híznak. Ezt még valamilyen szinten megértem hiszen a testmozgás hiánya ezt eredményezi, bár az én szívem szerintem már ki sem bírná azt a megterhelést.
Viszont amit már abszolút nem értek levágatják a hajukat férfiasra, némelyik akár tüsire és befesteti valamilyen természetellenes színre (pl.: cékla vagy paradicsom színűre).
További csúfító szépészeti beavatkozások: szemöldök kiszedése és tetoválása (mely alkalmanként nem hasonlít szemöldökre), műköröm (mert az nagyon kell) és a bénán felvitt alapozó.
Imádom amikor úgy próbáltok szexisták lenni hogy közben akaratlanul a férfi nembe még jobban beletapostok :D
"Az életük utolsó felében a nők olyan undorító visszataszító okádekok lesznek, mint amilyenek a férfiak. Olyannyira hasonlítanak az ilyen nők a férfiakra (akik ugye az elhanyagolt kulsejukrol ismerek) hogy rájuk sem lehet nézni. Ha hányni akarnék, ranéznék egy férfi szörnyetegnek is beillő testére, szóval had ne keljen már ezt éreznem az idősebb nőkkel kapcsolatban is"
Foglalkozz magaddal, picurka.
Én ezt soha nem fogom megérteni, hogy a férfiak miért törődnek olyan nőkkel ennyi gyűlölettel, akik nem is a vágyott korosztály, ejj.
De amúgy biosz óra kimaradt? Világosan emlékszem, mikor magyarázta a tanár, hogy idős korunkra mintha "nemet cserélnénk", az idős bácsik hangja sokkal magasabb, plusz cicisednek, a néniké mélyebb, és bajszuk nő.
A nők mindig hajlamosabbak a hízásra, így van a szervezet összerakva, de ahogy egyre kevesebb ösztrogén termelődik, egyre hízékonyabb lesz a nő. Plusz lassul az anyagcsere, de a kalóriamennyiség nem. Ezt nem nehéz megérteni.
A haj is elkezd ritkulni, hosszú hajon ez feltűnőbb, ezért levágatják. Te is leszel öreg, ne bántsd őket.
*A haj is elkezd ritkulni, hosszú hajon ez feltűnőbb, ezért levágatják.
Tévedsz, mert nem ritkul. Ez is genetika. Hanem mert így 30+ fokban egész nap feltűzve már minden bajod van nap végére..ugyan is ezt a súlyt tartani is kell a tarkódnak és egy arasznyi vágás belőle, pont annyi, hogy könnyebb legyen.
"Tévedsz, mert nem ritkul. Ez is genetika."
Az ösztrogén és a progeszteron szint csökkenése okozza a hajhullást, ezek a hormonális változások pedig minden nő életében eljönnek.
Pont úgy, ahogy terhesség alatt a magas ösztrogénszint miatt dúsabb a haj, és kevésbé hullik, majd szülés után, ahogy lecsökken az ösztrogén, a haj is elkezd durván hullani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!