Mit lehet kezdeni ezzel a nyelvtudással?
Figyelt kérdés
Az Egyesült Államokban nőttem fel. 19 éves koromig ott éltem, majd 10 éve Magyarországra költöztem a nagyszüleimhez. Anyanyelvi szinten beszélem mindkét nyelvet, de ez alatt a 10 év alatt én nem tudtam mit kezdeni itt az angol nyelvtudásommal. Hol lehetne ennek hasznát venni? Tanítani nem szeretnék, mert nem tudom átadni a tudást megfelelően, nem tudok jól magyarázni. Jelenleg gyárban dolgozom, de nem magas pozícióban. A magasabb pozícióhoz jól jönne az angol, de ahhoz meg végzettségem nincs. És őszintén megvallva, 29 évesen nincs már kedvem tanulni.2021. júl. 27. 19:18
41/44 Thunderfairy válasza:
Kedves 40-es. Azok a C-k semmit nem értenek az angolhóz. Lefogadnám hogy annyit nem értenének meg hogy Thank you.
42/44 A kérdező kommentje:
Sokszor egyébként Istennek gondolom magam, van is mire.
2021. júl. 29. 21:56
44/44 A kérdező kommentje:
Ez az igazság.
2021. júl. 29. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!