Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igénytelenségnek számít, ha...

Igénytelenségnek számít, ha van olyan nap, mikor nem zuhanyzok?

Figyelt kérdés
Elég ritkán, de néha elő fordul, hogy este 8-9 körül fáradtan haza jövök, és már nincs kedvem elmenni zuhanyozni, persze ezt általában reggel be pótolom. De vannak olyan napok, mikor nem fürdök meg este, és másnap reggel sem, majd csak a következő nap este, de fújós dezodort és parfümöt használok.

2021. júl. 26. 22:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
50%
Nyaron szerintem fontos a napi zuhany, de telen ha neha elofordul nem a vilag vege. De majd jonnek akik kozlik hogy te egy koszos malac vagy;-)
2022. febr. 10. 17:09
 22/22 anonim ***** válasza:

Én ha valahol már vagyok, szóval elmentem otthonról, mindig arra gondolok hogy a levegőből a por rászáll a testemre, a karomra, a nyakamra, ami koszos lesz tőle. A test is bemelegedhet itt ott, aminek a szaga közelről érezhető lehet. Szóval jobb fürdeni minden nap.

A másik rossz érzés pedig akkor jönne, hogyha nem tisztán fekszek bele a megvetett ágyba. Azzal valahogy úgy vagyok hogy a szobába se megyek utcai cipőben, a vetett ágyba se fekszek fürdés nélkül.

2023. nov. 19. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!