Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igénytelenségnek számít, ha...

Igénytelenségnek számít, ha van olyan nap, mikor nem zuhanyzok?

Figyelt kérdés
Elég ritkán, de néha elő fordul, hogy este 8-9 körül fáradtan haza jövök, és már nincs kedvem elmenni zuhanyozni, persze ezt általában reggel be pótolom. De vannak olyan napok, mikor nem fürdök meg este, és másnap reggel sem, majd csak a következő nap este, de fújós dezodort és parfümöt használok.

2021. júl. 26. 22:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
22%
#7 Csak jobban tudom mikor melyik részemet mosom meg...
2021. júl. 26. 23:33
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
Nalam is szokott kimaradni télen gyakran, nyáron is néha, ha pl nem is voltam városban, vagy 2-3 órára. 19 eves egészséges lányként nem izzadok ugy mint a ló, nem vagyok budos. Nyilvan ha egy 40 eves 100kilos férfi lennek akkor lehet nem tul jo ha nem furdok mindennap. De igy nem erzem szükségét. Egyebkent szerintem amig nem erzed hogy budos/koszos a masik, addig semmi beleszolasod nincs a higiéniás szokásaiba. Gyakorin tenyleg nagyon szokas ez a napi 3x furdes, aki meg nem igy csinalja dögöljön meg!! En meg azt utalom ha valakinek zsiros a haja, retkes a körme, pedig márkás ruhák meg minden, szerintem ez sokkal nagyobb igénytelenség.
2021. júl. 26. 23:41
 13/22 anonim ***** válasza:
17%
Igen.
2021. júl. 26. 23:42
 14/22 anonim ***** válasza:
19%

Amíg mást nem zavarsz vele, addig kvázi értelmét veszíti a kérdés.

Viszont onnantól hogy emberek közé més, vagy másokkal élsz együtt szerintem igénytelenség. Aztán nyilván mindenkivel megesik ilyen, de attól még igénytelen dolog marad.

2021. júl. 27. 00:15
 15/22 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk én úgy vagyok, ha már amúgy is segget, farkat, arcot kell mosni, akkor legegyszerűbb beállni a zuhany alá 2 percre.
2021. júl. 27. 00:17
 16/22 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem igénytelenség. De nem azért, mert hogy másnap, hogy megy emberek közé, hanem mert, hogy képes valaki fürdés nélkül befeküdni az ágyába ? Hogy képes valaki fürdés nélkül felvenni a pizsamát bármit, és úgy aludni ? Persze ha valakinek erre nincs természetes alap igénye, belső kényszere, hogy este megfürdik, vagy wc használat után kézmosás, vagy az utcáról hazaérkezve szintén rögtön kézmosás, azzal nem lehet mit kezdeni.
2021. júl. 27. 04:13
 17/22 anonim ***** válasza:
42%

Igen. Igénytelen vagy, én napi 5x zuhanyzok!

Amúgy nem, heti 2-3x, de soha nem vagyok büdös, mivel nem vagyok elhízva és nem szoktam izzadni.

2021. júl. 27. 07:52
 18/22 anonim ***** válasza:
Attól függ, mész-e valahova másnap, és hogy reggel azért mit tisztálkodsz... főleg így nyáron a deó és a parfüm nem elég, ha előző nap nem zuhanyzol vagy fürdesz le, és még csak macskamosdással sem mosod meg legalább egy kicsit a hónaljad, talpad, nemi szerved... a melegben jobban előjönnek a szagok. Ha csak otthon tespedsz aznap, akkor oké, ha ez nem rendszeres, hanem mondjuk 2-3 havonta van egy ilyen eset.
2021. júl. 28. 19:31
 19/22 A kérdező kommentje:

Először is, egyedül élek, 2 macskával, nem spórolok a viz számlán, mivel amúgy sem sok, még akkor sem, ha család tag látogat meg pár napra :D másodszor, egészséges 27 éves nő vagyok, a munkám nem megerőltető, általában egy héten 2-3szor kell be menni, pár órára, de amúgy otthon dolgozom. Télen gyakrabban vagyok lusta, így előfordul, hogy zuhanyzás nélkül megyek aludni, viszont nyáron ez nagyon ritka. Vannak napok, mikor egy fontos esemény miatt rengeteg munkám van, akár egész nap bent vagyok a cégnél, és majd csak este 9-10re esek haza,nagyon fáradtan, mivel nem vagyok hozzá szokva a hosszú és pörgős munkához, na olyankor van, hogy csak be zuhanok az ágyba, de olyankor ha megyek el otthonról reggel zuhanyzok le, viszont egy ilyen után másnap nem kell mennem dolgozni, csak különleges esetekben. Tehát munkába/vásárolni/össze futni barátokkal csak tisztán és illatosan indulok el, saját autómmal. Egyébként egy átlagos nyári napon munkából haza jövet is le szoktam zuhanyozni, ha úgy érzem szükségét, főleg hűtés céljából is, mivel nem bírom a meleget, és mostanában eléggé meleg van.

Remélem elég adatot mondtam el, hogy ne higgyenek egyesek dolgokat. 😊

2021. júl. 29. 20:01
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
3-9 -es válaszoló vagyok, és annak fényében, hogy tudom hogy nő vagy, a válaszom sokkal inkább érvényes. Most már csak abban reménykedem hogy - és bocs a feltételezésért- csúnya vagy :D Így kevésbé zavarna a dolog. Na nem mintha közöm lenne hozzá. Na de egy gyönyörű, fiatal nő, amilyen minden bizonnyal te is vagy, ne legyen felületes semmilyen téren.
2021. júl. 29. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!