Igénytelenségnek számít, ha van olyan nap, mikor nem zuhanyzok?
Amíg mást nem zavarsz vele, addig kvázi értelmét veszíti a kérdés.
Viszont onnantól hogy emberek közé més, vagy másokkal élsz együtt szerintem igénytelenség. Aztán nyilván mindenkivel megesik ilyen, de attól még igénytelen dolog marad.
Igen. Igénytelen vagy, én napi 5x zuhanyzok!
Amúgy nem, heti 2-3x, de soha nem vagyok büdös, mivel nem vagyok elhízva és nem szoktam izzadni.
Először is, egyedül élek, 2 macskával, nem spórolok a viz számlán, mivel amúgy sem sok, még akkor sem, ha család tag látogat meg pár napra :D másodszor, egészséges 27 éves nő vagyok, a munkám nem megerőltető, általában egy héten 2-3szor kell be menni, pár órára, de amúgy otthon dolgozom. Télen gyakrabban vagyok lusta, így előfordul, hogy zuhanyzás nélkül megyek aludni, viszont nyáron ez nagyon ritka. Vannak napok, mikor egy fontos esemény miatt rengeteg munkám van, akár egész nap bent vagyok a cégnél, és majd csak este 9-10re esek haza,nagyon fáradtan, mivel nem vagyok hozzá szokva a hosszú és pörgős munkához, na olyankor van, hogy csak be zuhanok az ágyba, de olyankor ha megyek el otthonról reggel zuhanyzok le, viszont egy ilyen után másnap nem kell mennem dolgozni, csak különleges esetekben. Tehát munkába/vásárolni/össze futni barátokkal csak tisztán és illatosan indulok el, saját autómmal. Egyébként egy átlagos nyári napon munkából haza jövet is le szoktam zuhanyozni, ha úgy érzem szükségét, főleg hűtés céljából is, mivel nem bírom a meleget, és mostanában eléggé meleg van.
Remélem elég adatot mondtam el, hogy ne higgyenek egyesek dolgokat. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!