Halhatatlanság vagy gyermek áldás?
Kifejlesztenek egy kezelést amivel az ember örökké élhet. De az egyetlen feltétel hogy nem lehet gyereked. Nem a kezelés hatására leszel meddő hanem a kezelés használatáért le kell mondanod a gyermek nemzésről.
Melyiket választod?
#15.
Minden normális ember, sokak között például én is. Az még, hogy te nem szeretsz élni, nem jelenti azt, hogy mások is meg akarnak dögleni. Egyébként is, miért lenne jó dolog meghalni?
#18.
Én nem kötődök az emberekhez semmilyen módon. Senkinek a halála nem rázna meg engem különösebben. Ilyen vagyok és kész, nem tehetek róla. Egyébként meg a halál után nagy valószínűséggel nincs semmi, tehát hiába halsz majd meg egyszer, sajnos utána sem fogod az elhunyt szeretteidet viszontlátni. Aki meghal, az valószínűleg egyszerűen csak megsemmisül és soha többé nem tud magáról. Szerintem az ég világon semmi szép, vagy jó nincs abban, hogy egyszer mindent elveszítek majd, amiért itt, ebben az életemben küzdöttem és amit elértem. Persze, ez csak az én véleményem. Vannak, akik hozzám hasonlóan gondolkoznak és vannak, akik teljesen másként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!