Gulyás Mártonnak gynecomastiaja van, vagy csak edzetlen, löttyedt típus? Őt nem zavarják a mellei?
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 02:41
2/9 A kérdező kommentje:
2021. júl. 26. 02:51
3/9 anonim válasza:
Szerintem póló nélkül nincs baj vele, legalábbis engem nem zavarna. A pólós kép nagyon előnytelen szögből van fotózva, és maga a póló is kövérít szerintem. Jobban oda kéne figyelni az öltözködésére.
4/9 anonim válasza:
Nincs vele semmi baj!
Legalább nincs hordó hasa.
5/9 Fsms válasza:
Nem zavarják, gazdád viszont nagyon elhízott, szerintem beszélj vele. 😂😂😂
7/9 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy ez akkora probléma lenne. Volt páromnak is volt "férfimelle", sztem nem egy undorító dolog. Nem hiszem, hogy az edzetlen test mint olyan már annyira gáz kellene, legyen... nincs elhízva, normális életet tud folytatni... akkor meg?
8/9 anonim válasza:
Kérdező kérlek mond el ,honnan szedted ezt a félmeztelen képet Marciról. Ez csak úgy fent van a neten??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!