Manapság miért minden edzetlen nyominak első a táplálékkiegészítő ?
Mert felmész egy oldalra, ahol leírják, hogy hogy kéne edzeni, aztán ott világít a fél monitoron egy 10% tzs alatti 95 kilós arc, hóna alatt a fehérjével, mellette a szilikonmellű bikini kategória győztessel, hogy ettől hegyes a cerka. Jóska meg Julcsi meg elhiszi.
De legalább 7000 legyen egy kiló, mert annak sokkal jobb az aminosavprofilja mint az óccsónak. Bleh...
1.Beveszik a rengeteg marketing dumát,plakátokat.Mindenhol pózol a sok tökéletes persze full naturál testépítő szexi csajokkal és elhiszik hogy a por miatt van.
2.Egyszerűbb egy mágikus port összerázni ami ugye izomkolosszussá változtat az előző pont miatt mint egy komplikált,egyénre szabott edzéstervet és étrendet összeállítani és keményen dolgozni.
"Ezt látom"
Hát érdekes módon én nem látom.Azt viszont igen,hogy a mindig másokkal vannak elfoglalva egyesek,es nem sajátmagukkal.
Túl sok időd van nézelődni?
Ki nem xarja le,hogy mit szed,meg mikor szedi!Az ó dolga,nem a tiéd!
Haverom megvette az autórádiót,mondván ha lesz jogsija,és vesz majd kocsit,akkor jó lesz.
Na és?
Nem az en pénzemen vette,és kvára semmi közöm nem volt hozzá!
Nem?
Én egész életemben szinte alig szedtem tápszert.
Multivitamint vettem mindig, meg mostanában fehérjét.
18 éves korom óta használok cuccot, de jó minőségű, patikai termékeket.
Eddig nem sok gondom volt, minden féléves vizsgálat rendben volt.
Marketinget bekajálja minden kezdő pistike, és már rohan is venni az első dobozát, ami sokszor semmit sem ér.
Mikor elkezdtem akkor még nem ez volt.
Gyuri bácsi, aki már a felhőben van, akkor a súlyemelők edzője volt pesten, nála tanultam.Ő is legalább egy évet mondott natúrban edzeni, miután valaki kipróbálna bármit is.
elsőnek a napos tabikat kaptam, igaz tréfás kedvű volt az öreg, azt mondta, Bélus, ezek erős multivitamink, csak napi 4-t szedjél be, pár nap és észreveszed, ahogy a vitaminok hatni kezdenek.
Nos éreztem is, a vérszemet kaptam.
titokban napi 8 szemet szedtem hát odacsapott.Gyanakodott is az öreg, mikor hétre hétre erősebb lettem.mikor a 200 kg ment már guggolásban felhúzásban, rákérdezett, hogy Béla ugye nem úgy eszed mint a cukorkákat?
Később kaptam tőle injektálható magnézium injekciókat, később jöttem rá, ez volt a deca kék görög, meg a sárga holland.
nos ez odavágott mint a pásztorgyerek a bodrikutyának, mikor ellopta a kajáját.
Béla48F
147kg
197cm
kar55cm
erőemelő
Úgy néz ki nemsokáig fogok tudni válaszokat írni, május június környékén nyit a club ahol melózok, pár hónapig lehet nélkülöznötök kell majd a válaszaimat.
meg addig edzenem is kell, úgy hogy több időt kell töltenem megint edzéssel.
8: "Úgy néz ki nemsokáig fogok tudni válaszokat írni, május június környékén nyit a club ahol melózok, pár hónapig lehet nélkülöznötök kell majd a válaszaimat."
Ne csináld! Mi lesz így velünk?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!