Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan ember, aki...

Van itt olyan ember, aki rendkívüli módon edzetlen?

Figyelt kérdés
Nem betegekre, vagy mozgássérültekre gondolok, hanem olyanokra, akik életmódjuk miatt soha nem sportolnak, vagy simán csak utálnak mozogni. Semmi célom nincs a válaszokkal csak kíváncsi vagyok. Név és arc nélkül megy, de akár privátban is írhattok. Olyasmire gondolok, hogy fél órát se tudsz sétálni, vagy két métert se futni. Köszönöm ha őszinte vagy!

2021. jún. 9. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én alapvetően nem mozgok ha nem kell. De ha kell 6+ km/h-val sétálok. :D
2021. jún. 9. 12:20
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

Nem hiszem hogy erre vagy kíváncsi, de én rendszeresen sportoltam korábban, viszont mióta bezártak a sporttermeim (novemberben) azóta alig mozogtam. Néha (3-4 alkalommal voltam futni, biciklizni, kirándulni)

Most vizsgaidőszak van, nem nagyon mozdulok ki a székből, legfeljebb enni vagy fürdeni.

Most egy lusta dögnek gondolom magam. Persze hiányzik a sport és jövő héten (vizsgák után) elkezdek visszaszokni.

A futás kb 500 méterig esik jól, és max 2 km-t tudok most futni, igaz utálok futni, de volt, úgy egyben 10-et is tudtam egy órán belül. Séta közben nem annyira de pl egy emelkedő jobban kiválaszt mint egy fél éve.

(Régebben hetente 2-3 alkalommal sportoltam rendesen) borzasztó, szerintem már egy tisztességes húzódzkodás se menne. Még a normál esetben is borzalmas hajlékonyságom is tuti romlott.

2021. jún. 9. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem sportolok azzal a céllal, hogy sportoljak. Néha szoktunk kirándulni/túrázni, de nem a sport miatt, hanem hogy az erdőt élvezzük.

Amúgy eléggé utálom a sportot sajnos. :D A konditerem számomra mélységesen taszító, a teremsportok nem vonzanak, a labdától félek. Úszni nagyon szerettem régen, de elegem lett a tömegből és hogy sokat kell utaznom miatta. Bicajozni is imádtam, de a környéken nem tudok olyan helyről, ahol biztonságban és élvezhetően lehetne végezni. Futni szeretnék, de nem bírom, akkor se bírtam mikor hónapokig kitartóan próbálkoztam, inkább feladtam végül, fulladok. Jóga, torna tetszenek pár napig, utána halálra unom magam tőlük.

Ez most olyan mintha kifogásokat keresnék, de nem kifogások, teljesen felvállalom hogy egyszerűen nem akarok többet sportolni, nincs igényem rá. Csak gondoltam kicsit kifejtem hogy miért. :D

Ez van, gyaloglok eleget a munkám miatt és "edzek" a kerti munka közben, nincs gond a súlyommal, nincs gond a mindennapokban az állóképességemmel, ezen túl fölösleges önkínzásnak élem meg csak a sportot. Ha hízni kezdenék, vagy gyengének érezném magam, akkor rávenném magam, de jelenleg semmi okom nincs rá.

2021. jún. 9. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos a legtöbb tinédzser ilyen. Én nem vagyok már tinédzser, de kicsit én is ilyen vagyok. De majd nyáron sokat szeretnék futni.
2021. jún. 9. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!