Hogyan tudnék megszabadulni az elfojtott, elnyomott agresszíótól?
Figyelt kérdés
Ez az agresszió akkor jön elő ha gyereket látok. Egyszerűen gyűlölöm őket, legszívesebben bántanám is őket, mert attól megnyugodnék, hogy látom őket szenvedni, ahogy én szenvedten anno gyerekként anyám miatt. Cikizett, ütött, ordibált velem, elnyomott, semmibe nézett. Az évek alatt rengeteg feszkó gyűlt bennem össze, de úgy érzem ki fog nyírni belül engem és így nem akarok élni, illetve mást nem akarok bántani, mert abból is nekem származna bajom. Mit tegyek? 22L2021. júl. 24. 18:53
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat, és hogy nem hurrogtatok le. Tényleg segítséget fogok kérni.
2021. júl. 24. 20:56
12/12 anonim válasza:
Hová valósi vagy?
Hát ha tudnánk neked egy jó pszichológust ajánlani.
Box zsák tényleg jó ötlet,csak mielőtt el kezdet az előtt melegítsd be az izületeidet az az mozgasd át a kezedet+csukló stb.. Ne hogy meg sérüljenek, sok sikert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!