Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elmondanátok a családnak hogy...

Elmondanátok a családnak hogy horvátországi nyaralás alatt nudi strandon is voltatok?

Figyelt kérdés

Igazából még azt se lehet mondani hogy külön kerestük,hosszú tengerparti strand, ahol egyszer csak egy tábla: nudista partszakasz, without clothing allowed. és ennyi.

Bementünk, előkerült egy egyenruhás csóka és ránk szólt hogy vagy lehúzzuk a ruhát vagy irány visszafelé. Barátnőmmel gondoltunk egyet és lehúztuk a ruhát.

Ott dekoltunk egy délutánt és eljöttünk.

Ez a történet.

2021. júl. 23. 15:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
akkor te tényleg nem voltál, mert ahol én jártam elég sokan voltak a 20 és 30 as korosztályból is
2021. júl. 26. 12:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. júl. 27. 18:45
 13/15 mooti ***** válasza:
Csak úgy nem mondanám el, de ha rákétdeznek akkor igen. Semmi szégyelnivaló nincs benne, sőt. Nyitottságra és elfogadásra mutat ha valaki nudista strandra megy. Bár igaz én elfogult vagyok hisz naturista frlfogású vagyok
2023. ápr. 18. 15:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Balázska, a részeges iskoaigazgató adott szabadságot?
2023. ápr. 18. 16:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Én szülő vagyok, és néha nudizok. A lányomék is mennek nudira, nincs benne semmi kivetni való, hisz ott az a szabály.

Ha nagyon maradi ( vagy konzervatívak -szebb szó ) a szüleid, NE mondd el.

De ha kicsit megértőbbek, jobb elmondani, mert egyszer valahol elszóljátok magatokat és a fülükbe jut, az rosszabb. !

2023. jún. 7. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!