Szóljak erről az állásinterjún?
1 hete mondtam fel a munkahelyemen
A héten 2 állásinterjúm lesz
Az a baj hogy június 21-25ig nyaralnánk Horvátországba már fél éve gyűjtöttük rá a pénzt a Szállást is lefoglaltuk és ki is van fizetve már
Ha csütörtök Elmegyek az interjúra és azt mondják hogy azonnal kezdhetek akkor szóljak erről
Azert az új állást se szeretném elveszteni de a nyaralás árat sem
Jobb őszintének lenni
Vagy mondtam azt hogy kérek 1 hét türelmi időt átgondolni mindent plusz még az előző munkahelyemről se jöttek meg a papírok
És ha nekik az késő nem várják meg
Munkát se szeretném elvesziteni
Mégis hogy gondolnád ha nem mondod meg?
Bemész két hetet dolgozni, utána?
Normális helyen egy ilyenért repülsz próbaidő alatt.
Legyél egyenes.
Simán megmondod.
Én anno úgy kezdtem, hogy le volt foglalva egy több, mint két hetes nyaralás, elsőre dolgoztam egy hetet, aztán máris szabadságon voltam...
Ha közlik, hogy téged vesznek fel, és már mehetsz is dolgozni, akkor közöld velük, hogy ezer örömmel, de neked
június 21-25ig befizetett nyaralásod lesz, és reméled, hogy ez nem okoz gondot majd.
Ha nem okoz gondot, akkor mondani fogják, hogy rendben akkor szabi. Ha gondot okoz, akkor sajnálják, de mégsem te leszel az alkalmas emberke.
Nem mondhatják, hogy nekik az késő.
Ők számoilnak 1-2 hónap felmondási idővel minden jelentkezőnél; bár Neked ez nem felmondási idő, de nem fognak ezért elutasítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!