Mit lehet mondani állásinterjún arra a kérdésre, hogy mikor tudok kezdeni?
Jelenleg álláskereső vagyok és több helyről is várok visszajelzést.
Holnap és holnapután is kell mennem interjúra, viszont legkorábban, csak 3 hét múlva tudnék kezdeni.
Nagyon gáz, ha ezt közlöm velük?vagy azt, hogy több helyről várok jelzést?
Miért pont 3 hét? Mire vársz?
Ha neked szimpatikus a hely és megfelelnek a feltételek, akkor a legjobb válasz szerintem: már ma tudok kezdeni.
Én annó megmondtam, hogy ha lehet, 2 hét múlva szeretnék kezdeni, mert kicsit hirtelen vettek fel így nyár közepén, és kéne intéznem a gyerekfelügyeletet. Nem volt gond.
Ez már nem egy versenyhelyzet, hogy azt veszik fel, aki legkorábban kezd (remélhetőleg), csak szeretnék tudni, hogy mikorra tervezzenek veled, betanítás, ilyesmik.
Meg kell oldanom egy beteg családtagom ápolását, ez a legfōbb ok..
Illetve 2 hét múlva lenne még egy családi probléma amit nem tudok előbb megoldani..
Pont azt, hogy legkorábban 3 hét múlva tudsz kezdeni.
Indokolnod nem kell.
Köszönöm.
Elég kellemetlen lenne, ha azt kellene mondanom, hogy elnézést, de egy beteg családtagom ápolását kell megoldani(nem tudok/tudunk ilyen hamar gondozót leaksztani napközbeni felügyeletre..
A hely szimpatikus lenne.
Igaz kb 1 hónapja voltam ugyanitt interjún, de akkor se engem választottak.
Illetve már többször jelentkeztem ide még az előző
munkahelyem előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!