Nagyon gáz ha képzőművészetis diákok egymáson „gyakorolják“ a művészi aktot kölcsönös alapon?
A végzéshez be kell adni egy portfóliót (rajzok festmények vázlatok) és ennek része a „művészeti anatómia“ kódnéven futó ábrázolás, magyarul aktkép.
Két opció van: horror áron modellt fogadnak óradíjért (10-15.000 /óra)
Vagy megoldják egymás közt ingyen. Én modellt állok neked, te nekem. Ingyen, kölcsönösen.
Nagyon gáz, ha ellenkező nemű diákok egymás előtt modellt állnak /ülnek nyilván pucéron?
Azért kérdem mert én is "beszálltam" a bizniszbe, és bizony rajtam lenne a sor, eddig nekem állt modellt más, most viszonoznom kell.
Ha korrekt vagyok nem táncolhatok ki a szituból.
Hát, haver - ha már igénybe vetted a másikat, akkor neked is teljesítened kell.
Egyébként ez tényleg nem művész gondolkodás, próbálj szabadulni tőle mielőbb.
Egyáltalán nem gáz, ha nektek belefér egymás között. Nyilván ha sok pénzt fizetni modellért nem akartok, és olyan ismerősötök sincs, aki vállalná, akkor nektek magatoknak kell levetkőzni.
Egyébként ha esetleg valaki olyan olvassa ezt a kommentet, akinek szüksége lenne egy modellre, írjon rám nyugodtan. Nem fogok feszengeni, és az árral sem lesz gond. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!