Nagyon gáz ha képzőművészetis diákok egymáson „gyakorolják“ a művészi aktot kölcsönös alapon?
A végzéshez be kell adni egy portfóliót (rajzok festmények vázlatok) és ennek része a „művészeti anatómia“ kódnéven futó ábrázolás, magyarul aktkép.
Két opció van: horror áron modellt fogadnak óradíjért (10-15.000 /óra)
Vagy megoldják egymás közt ingyen. Én modellt állok neked, te nekem. Ingyen, kölcsönösen.
Nagyon gáz, ha ellenkező nemű diákok egymás előtt modellt állnak /ülnek nyilván pucéron?
Azért kérdem mert én is "beszálltam" a bizniszbe, és bizony rajtam lenne a sor, eddig nekem állt modellt más, most viszonoznom kell.
Ha korrekt vagyok nem táncolhatok ki a szituból.
ilyentől védve vagyok mert csoport előtt működik, nem vagyo kettesben senkivel, van egy 5-6 fős csoport, 1 modell + 5 alkotó.
Mondjuk külön para 5 ember előtt egyedül pucérra vetkőzni de más is túlélte én is túl fogom.
de egyébként sose értettem hogy a lányok miért állítják úgy be magukat hogy nekik ez sokkal "nehezebb" mi a nehezebb?
levetkőzni?
Miben lenne nehezebb mint egy fiúnak?
többször hallottam hogy jajjjjj én is vetkőzzek? jajj na jó de te fiú vagy neked könnyebb... aztán miért lenne könnyebb?
Neked most csak lelki megerősítésre van szükséged valójában szerintem. Mivel racionálisan ezt tisztáztad magadban.
Biztos, hogy halál kínosan fogod magadat érezni (valószínű ők is ezt érezték), de az eredménye a munkátoknak a cél és a lényeg. Én szorítok neked, remélem jól fog menni! :)
"Biztos, hogy halál kínosan fogod magadat érezni "
Na az tuti. És remélem egy "bizonyos" testrészem abban az állapotában marad végig, amiben általában lenni szokott. LÁnyoknak ezzel sincs gondjuk.
"egy másik egyed előtt aki valószínűleg szexuálisan vonzódik hozzájuk "
Jajj hagyjuk ezt az önáltató nagyképű beképzelt szart. Olyan csajok is vannak a környzetemben akiket bottal se piszkálnék meg.
Ha levetkőzik, max a hányinger fog el, és nem a kangörcs.
Mellesleg ez vissza is igaz akkor. És mi van ha egy csaj majd rajtam legelteti a szemét? Neki szabad nekem nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!