Szerintetek ha egy türelmetlen, nyugtalan elméjű ember vagyok, akkor képes leszek valaha is alkotó tevékenységgel, képzőművészettel foglalkozni?
A türelmet, mint ahogy a legtöbb tulajdonságunkat szerintem lehet és érdemes is fejleszteni. Az alaptermészetem nekem is rettenetesen kapkodós és türelmetlen, hajlamos vagyok a szalmalángra, de mára már képes vagyok uralni és tényleg belemerülni dolgokba, kitartani mellettük. Zenélni is megtanultam egyedül, pedig az nem kevés türelmet igényelt, meg se tudom hányszor akartam feladni, amikor sokadszorra is bénáztam.
Szerintem ne fogadd el ezt a tulajdonságod minden további nélkül, hanem dolgozz rajta. Lehet!
#2 és mikor/mitől kezdted el érezni, hogy nyugodtabb vagy?
#4 teljes mértékben igazad van, ez egy 5 órás foglalkozás volt egy félórás szünettel, a végén egyre rosszabb voltam. Igaz, a napi teendőket, takarítást, főzést is ilyen nyugtalansággal csinálom és sokszor kapom magam, hogy akkor is suetek, ha nem is szorít semmilyen idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!