Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen gyakran hordasz zoknit?

Milyen gyakran hordasz zoknit?

Figyelt kérdés
Persze, mikor nincs ilyen meleg ugye..

2021. júl. 18. 20:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Lényegében csak amikor sportolok (túra, kori, bicó, futás...), vagy télen extrém hidegben :D

Gyűlölöm a zoknit.

2021. júl. 20. 11:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok és csak alváskor veszem le a zoknit.
2021. júl. 25. 20:16
 13/14 Arnold901005 ***** válasza:
100%

Ha megyek valahová, akkor mindig, mert semmilyen lábbelit nem bír anélkül a lábam, csupaszon percek alatt beleizzad még a papucsba is. Zokniban ha meg is izzad, alig, mert használok izzadásgátlót. A gyakoriság attól függ milyen gyakran mozdulok ki itthonról, ez pedig nagyon változó.

Itthon ősz és tél kivételével nem viselek zoknit, maximum arra az időre felkapom, amíg hosszabb ideig van a lábamon a papucs, hogy a fenti idegesítő 'mellékhatást' megelőzzem/mérsékeljem.

Utálom, ha tehetném fel sem venném szinte soha.

2021. aug. 3. 06:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Ilyenkor nyáron soha, ez alól csak azok az alkalmak kivételek, amikor olyan helyre, vagy eseményre kell menni, ahol ki kell öltözni. Ebből következően zárt cipő is alig van rajtam nyáron, mert természetesen csak szandált (néha nyaralásnál papucsot) veszek fel mezítláb.

Ugyanígy általában itthon sem veszek fel soha, évszaktól függetlenül, aludni pedig végképp nem szoktam benne.

Férfi vagyok.

2021. aug. 3. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!