1/18 anonim válasza:
Hát elég változó. Túl sokat nem szeretek, mert sok a köcsög. Túl keveset meg azért nem, mert nem érzem jól magam, ha még egy kávét sem tudok meginni valahol. Általában 10-20 ezer körül azért van.
3/18 anonim válasza:
Ez ilyen virtuális pénisz összehasonlító? Már ez is számít?
5/18 anonim válasza:
nem szeretem a kp-t, igy gyakran el is felejtem hogy legyen nalam valamennyi mert azert nem lehet mindenhol kartyaval fizetni.
6/18 anonim válasza:
Attól, hogy valaki 5 ezret hord magánál még lehet, hogy sok pénz van a számláján/otthon. Illetve attól, hogy valaki 80 ezret, még lehet, hogy az az egész havi fizetése, szóval nem gondolnám, hogy ez befolyásolja a farok méretét.
7/18 anonim válasza:
Alapesetben minimálisat, kb annyit, hogy kenyeret tudjak venni hazafelé. Csak akkor van nálam több, ha tudom, hogy olyan helyre megyek, ahol csak kp-t fogadnak el.
Minden másra ott a Mastercard :)
8/18 anonim válasza:
Általában csak 5-10 ezret, de van, hogy elfelejtem kitenni otthon a fizumat, és napokig 60-80 ezerrel mászkálok :D
9/18 anonim válasza:
10 ezer mindig van nálam, ha esetleg taxival kéne hazajönnöm.
Ezen kívül 2 bankkártya és egy hitelkártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!