Mik azok a dolgok, amiket a táskádban hordasz mindig, tehát okvetlen viszed magaddal?
Oké, megvan egy táskád, és ami benne van. De egy esetleges táskacsere alkalmával, mik azok a dolgok, amik elmaradhatatlanok? Vagy ha nem is táskában, de viszed magaddal akárhová is mész.
Gondolok itt a töltőre, rágóra, kézfertőtlenítőre stb stb...
pénztárca, bankkártya, kártyák(személyis,stb), kulcs, telefon, bérlet, zsepi
általában van nálam ilyen kis piperecucc, ami nedves törlőkendőt, 1 betétet, 1 Advilt, és 1 szemüvegtörlőt tartalmaz
-telefon (bár ez ha tehetem inkább oldalzsebben)
-tárca
-kulcs
-pzs
-eü.betét
-fésű (muszáj,fésülködés után 2órával szabályosan bolyhos kinézetű lesz az összefogott hajam)
-labello (pedig sose használom)
-töltő csak hosszabb út esetére
más nem szokott.most így tavasszal egy vékony kis kabátot még begyűrök szükség esetére
lakáskulcs, összehajtogatott szatyor, buszjegy, zsebkendő, bankkártya, igazolvány, vérnyomásgyógyszer, okostelefon
Ha extra nagy táska, akkkor esetleg még fésű, ceruza/jegyzettömb, szemüvegtasak, fülhallgató
A szatyrot nem sokan írták, pedig rendszeresen előfordul, hogy valami extra cucc kerül a kezedbe (pl. hazafelé menet rengeteg bolt mellett elmész, ahol valsmi nehezen megkapható cuccot be tudsz szerezni), és a helyben vett műanyagtáska 50-100 Ft vagy több (akkor is, ha csak egy tubus cipőkremet vettél párszáz forintért).
- telefon
- tárca
- kulcs
- zsepi
- a kulacsom
- a jegyzetfüzetem
- 1-2 toll
- ebook olvasó, vagy egy igazi papírkönyv
- kézfertőtlenítő
- mentolos cukorka (utálom a rágót)
- egy levél cataflam
- szemüvegtörlő
- fülhallgató
- mini összecsukható fésű
- pár hajgumi
- esernyő
- ajakápoló
- mini kézkrém
#9 vagyok
Ja igen, és egy összehajtogatott vászonszatyor bevásárlás esetére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!