Horassz a táskádban neszeszert? Mit viszel magaddal?
Én általában két véglet között ingadozom, vagy az egész hóbelevacot akarnám vinni ecsetestül mindenestül, vagy pedig kipakolom mert nehéz tőle a táska, de akkor meg az a baj, hogy igazitani kellene, fésű, labello, púder, minden kéne.
Mi az optimális kelléktár? Viszel egyáltalán magaddal ha bulizni mész? Munkába, suliba?
Én mindenhova viszek, nekem egy viszonylag nagy van, szóval sok dolgot beleteszek.
-Van a neszeszeren belül még egy kis tartóm, tamponoknak és tisztasági betéteknek.
-Nedves törlőkendő
-Kézfertőtlenítő gél
-Kézkrém
-Stiftes dezodor
-Pici fésű
-Kompakt tükör
-Testpermet
-Labello
-Egy rúzs, ami mindenhez megy.
-Szempillaspirál
-Szemceruza
-Szemöldökcsipesz
Egy ilyenem van:
Nem hordok magammal.
Vagy egy kis tasak a fürdőszobámban, amiben azok a cuccok vannak, amit leggyakrabban használok (tehát az egyéb sminkcuccoktól külön), és van egy kis tasak a munkahelyemen, amiben van egy kis fésű,egy hajgumi és két hullámcsatt, egy szemceruza, szempilla spirál és egy színezett ajakápoló.
"bulizni" ajakápolót szoktam magammal vinni, meg zsebkendőt, de ezek a zsebemben is elférnek.
mindig van nálam egy fésű, egy dezodor, néha egy korrektor és télen egy labello
másra szerintem nincs szükség, a szemceruza meg a szempillaspirál simán kibírja
de ha neked a púder szokott kelleni nap közben, akkor még vidd el azt is és ennyi, ez még így se olyan sok
általában egy korrektor szokott nálam lenni, meg egy szemceruza (ha igazítani kéne) meg labello.
ha meg buliba megyek, előtte úgyis kisminkelem magam, oda viszont csak egy rúzst/szájfényt viszek, mert azt kell csak igazítani gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!