Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Horassz a táskádban neszeszert...

Horassz a táskádban neszeszert? Mit viszel magaddal?

Figyelt kérdés

Én általában két véglet között ingadozom, vagy az egész hóbelevacot akarnám vinni ecsetestül mindenestül, vagy pedig kipakolom mert nehéz tőle a táska, de akkor meg az a baj, hogy igazitani kellene, fésű, labello, púder, minden kéne.

Mi az optimális kelléktár? Viszel egyáltalán magaddal ha bulizni mész? Munkába, suliba?

2014. okt. 17. 00:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha dolgozni megyek nem sminkelem magam,de van a taskamban tükör,labello,kezkrem,fesü-ezek mindig.Buli elött otthon sminkelek,de nem viszek magammal semmit.
2014. okt. 17. 01:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Én mindenhova viszek, nekem egy viszonylag nagy van, szóval sok dolgot beleteszek.

-Van a neszeszeren belül még egy kis tartóm, tamponoknak és tisztasági betéteknek.

-Nedves törlőkendő

-Kézfertőtlenítő gél

-Kézkrém

-Stiftes dezodor

-Pici fésű

-Kompakt tükör

-Testpermet

-Labello

-Egy rúzs, ami mindenhez megy.

-Szempillaspirál

-Szemceruza

-Szemöldökcsipesz

Egy ilyenem van:

[link]

2014. okt. 17. 06:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem hordok magammal.

Vagy egy kis tasak a fürdőszobámban, amiben azok a cuccok vannak, amit leggyakrabban használok (tehát az egyéb sminkcuccoktól külön), és van egy kis tasak a munkahelyemen, amiben van egy kis fésű,egy hajgumi és két hullámcsatt, egy szemceruza, szempilla spirál és egy színezett ajakápoló.

"bulizni" ajakápolót szoktam magammal vinni, meg zsebkendőt, de ezek a zsebemben is elférnek.

2014. okt. 17. 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Általában mindig van nálam labello. A többit csak akkor viszem, ha több napra megyek valahova (fésű, színezett hidratálókrém, szempillaspirál, szemöldökceruza)
2014. okt. 17. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem értem miért vinném magammal a sminkkészletem? Normális minőségi termékeket használok, nem folyik le rólam napközbe, nem kenődik el, szóval nem kell foglalkozni vele, csak este lemosni. Egyedül fésű szokott lenni nálam mindig, de azt sem használtam még soha.
2014. okt. 17. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:

mindig van nálam egy fésű, egy dezodor, néha egy korrektor és télen egy labello

másra szerintem nincs szükség, a szemceruza meg a szempillaspirál simán kibírja

de ha neked a púder szokott kelleni nap közben, akkor még vidd el azt is és ennyi, ez még így se olyan sok

2014. okt. 17. 19:29
 7/7 anonim ***** válasza:

általában egy korrektor szokott nálam lenni, meg egy szemceruza (ha igazítani kéne) meg labello.

ha meg buliba megyek, előtte úgyis kisminkelem magam, oda viszont csak egy rúzst/szájfényt viszek, mert azt kell csak igazítani gyakran.

2014. okt. 27. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!