170 cm felett hordasz magassarkút?
Figyelt kérdés
175 vagyok és minden cipő ami tetszik 10 cmes és nagyon furán érzem magam benne mint egy torony.2016. aug. 12. 12:09
2/5 anonim válasza:
Én 173 cm vagyok és alkalmakra vagy ha szoknyát veszek akkor kivétel nélkül magassarkút húzok a lábamra. Szerencsére a barátom úgy is magasabb nálam, mert különben lehet hogy zavarna. Bár ha a médiát nézed ott még az sem akadály és magabiztosan pózolnak a kamerák előtt a náluk alapjában alacsonyabb párjuk mellett. Szóval szerintem ne érezd magad kellemetlenül ilyenkor, inkább örülj, hogy nem a magasságod miatt kell magassarkút húznod, és hódíts a hosszúnak tetsző lábakkal!
4/5 anonim válasza:
170 cm vagyok, eddig alkalmanként viseltem, de szeretném a későbbiekben rendszeresen. A testemnek jó tartást, nekem meg önbizalmat ad, szerintem nem kell félni tőle (csak meg kell tanulni benne járni!). Egyébként nekem is magasabb (20 centivel) a barátom.
19/L
5/5 anonim válasza:
Csak hordj bátran magassarkút, legfeljebb törpe tűsarkút, hogy menni is tudj benne. A feleségem is sokat hordott ilyent, sőt csak ilyent és nyáron is csak harisnya nélkül természetesen. A férfiak nagyon kedvelik ezt a látványt és Te is nőnek érzed magad igazából.
45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!