Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Haragtartó embernek tartod magad?

Haragtartó embernek tartod magad?

Figyelt kérdés
Szóval, ha valaki úgy igazából "betalál", akkor azt az embert örökre elfelejted, vagy pedig túllépsz a történteken és megbocsátasz neki?
2021. júl. 18. 09:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Igen.Ha egyszer átvágtak,annak nincs bocsánat.
2021. júl. 18. 09:49
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Igen. Nem beszélek annyira tovább a másikkal.
2021. júl. 18. 09:51
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Túllépek rajta. A haragom legfeljebb aznap tart ki. Egy alvás alatt mindent megbocsátok. Legalábbis amit eddig ártottak nekem. Nyilván van az, amit nem tudnék megbocsátani. Pl ha valaki lemészárolja a szeretteimet csak úgy random. De az extrém esetekben kívül nem hiszem, hogy eddig bármikor is tartottam volna a haragom reggelig.
2021. júl. 18. 09:52
 4/11 anonim ***** válasza:
36%

Természetesen nem.

Máté evangéliuma:

Hallottátok, hogy a régiek ezt a parancsot kapták: Ne ölj! Aki öl, állítsák a törvényszék elé. 22Én pedig azt mondom nektek: Már azt is állítsák a törvényszék elé, aki haragot tart embertársával.

2021. júl. 18. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
9%
Igen.
2021. júl. 18. 10:00
 6/11 anonim ***** válasza:
61%

Kizárólag attól függ, hogy kim nekem ez az ember.

Egy szomszédot, kollégát, ismerőst simán kizárok az életemből. De szülőmnél, gyerekemnél, közeli barátaimnál bejátszik a megbocsájtás, ha bocsánatot kérnek, vagy megbánást tanúsítanak. Ám sajnos a memóriám nagyon jó, felejteni nekik sem tudok, a tapasztalás óvatossá tesz.

2021. júl. 18. 10:36
 7/11 anonim ***** válasza:
53%

Nem.

Viszonylag hamar túl lépek a sérelmeken és később mikor lehiggadt mind a két fél, akkor már normálisan mindent meg lehet beszélni.

2021. júl. 18. 10:40
 8/11 anonim ***** válasza:
8%

Igen, alapból bizalmatlanul kezdek a legtöbb emberrel,általában mondjuk jók a megérzéseim azzal kapcsolatban hogy ki sunyi és ki nem. De ha mégis megbízok és átvágnak akkor természetesen örökre kuka.

Rokonokkal főleg idegesítő a dolog, 90%-ukat nagyon nem bírom, mégis elvárt dolog a jópofizás.

Feltétlen bizalmat eddig csak a férjem érdemelt ki, de azt gondolom egynél több ember nem is kell az életben, akivel ilyen szinten szimbiózisba kerülhetek.

2021. júl. 18. 11:09
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Úúúgy bírom ezeket a válaszokat. Átvágnak így, átvágnak úgy, kizárom az életemből, micsoda szemetek stb stb stb.

Gondolom ti ilyen óriási szentlélek emberek vagytok. Akkor hol vannak a szemetek? :D

2021. júl. 18. 12:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyikse. Én olyan fejletségi szinten vagyok, ahol megértem a másikat, nem pedig haragszom rá.

Nem vagyok képes haragudni. Ha megölnéd a gyerekem, akkor végtelenül sajnálnálak, meg a föld népét is. De ha öt év múlva már más ember vagy, akkor lehetbénk legjobb barátok.

2021. júl. 30. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!