Nagyon haragtartó vagyok, hogyan tudnék változtatni ezen?
Figyelt kérdés
Mindig is ilyen voltam, nagyon nehezen tudok megbocsátani. Félek, hogy egyszer rámegy a kapcsolatom. Amíg megvolt a rózsaszín köd addig nem volt semmi baj, mindig mindent megtudunk beszélni. Most viszont ahogy telik az idő egyre nehezebben bírok magammal. Nem szoktunk veszekedni maximum csak vitatkozunk, mint most a hónap elején. Na bennem azóta megvan a tüske pedig egyáltalán nincs rá okom. Apróságon kaptunk össze, tényleg semmiség az egész. Bár nem mutatom ki, de azóta is hisztizek magamban. Tudom, hogy bennem van a hiba de eddig nem találtam erre a rossz tulajdonságra megoldást, a kapcsolatomat pedig nem szeretném tönkretenni. Mit tehetnék hogy ne legyek ilyen?2019. okt. 19. 13:02
1/7 anonim válasza:
Keresse föl egy pisszológust, ő seggit.
2/7 anonim válasza:
Szia,leszek a csucskad,agyon is verhetsz
4/7 anonim válasza:
Végig gondoltad, mi okozza ezt a frusztráltságot?
Pároddal beszéltél már erről? De valóban, szakember segíthet, de ha úgy érzed, írj naplot, vagy online blogot.
5/7 anonim válasza:
Tartsd a párodat különbnek magadnál. Ha konfliktusotok van, mindig magadban keresd a hibát, ne a párodban, és akkor rájössz, hogy neked is bocsánatra van szükséged, talán még jobban is, mint a párodnak. Kérj először Te bocsánatot, és ha a párod megbocsát Neked, Te is meg fogsz tudni bocsátani neki.
6/7 anonim válasza:
Tapasztald meg, hogy az emberek változnak, fejlődnek. Kezdd saját magaddal.
7/7 anonim válasza:
#5 leírta a felmosóronggyá válás tökéletes receptjét. Nem a párod nézőpontját kell felemelni, hanem megpróbálni külső nézőpontból, lenyugodva, kvázi objektíve megítélni a helyzetet. Baromi nehéz. Tipp: képzelj el idegeneket ugyanígy viselkedni.
Ha így sem tudsz neki megbocsátani, hagyd el. Ha meg tudsz neki bocsátani, bocsáss meg neki, de próbáld meg a saját viselkedésedet is úgy változtatni, hogy maradj önmagad, és a probléma se merüljön fel újra. Ha így is kijön, és elfogyott a türelem, ki kell lépni.
Sokkal jobb az egyedüllét, mint egy rossz kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!