Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt homoszexuálisok?...

Vannak itt homoszexuálisok? Milyen atrocitásokkal kellett szembesülnötök az iskolában és később az életben?

Figyelt kérdés

Megéri felvállalni? Vertek meg vagy aláztak meg a homoszexualitásod miatt? A sok atrocitás nem jön ki rajtad plusz feszültségként? Egy olyan helyen, ahol homofóbok gyűlölnek, nem egyszerűbb eltitkolni? Sokkal stresszmentesebb az élet.

Sokszor elég csúnyán bánnak a homoszexuálisokkal, csoda hogy nem megy az idegeikre. Szerintem nem éri meg felvállalni, úgyis csak bántani fognak. Nagyon necces bármit is felvállalni.

2021. júl. 11. 23:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én semmit sem tapasztaltam. Mindig mindenki elfogadó volt. Miért is ne lennének? Ök is vonzódnak, csak nem a saját nemükhöz.
2021. júl. 31. 07:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Igazad lehet
2021. júl. 31. 14:24
 13/13 anonim ***** válasza:
11.mert olyan ismerőseid ilyenek, elég sok ember nm ilyen. Az én nagymamám nem akarta látni az anyámat, mert egy barátnőjével lakott és azt hitte, hogy leszbi,azt a nőt a mai napig utálja emiatt(közben egyikük sem homo). Mi lesz ha kiderül, hogy leszbikus vagyok? Akkor majd szerinted ok is így fognak gondolkozni?
2021. júl. 31. 14:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!