A Boomereknek, öregeknek, 45 felettieknek miért nagyképű meg rossz mindenki aki nem olyan elcseszett mint ők ?
Figyelt kérdés
Szóval ha valaki nem kövér, nem csóró, nem paraszt, nem beteges, nem éhbérért csinál valami alja munkát, nem ronda, nem negatív és életunt hanem jó kedvű, valamennyire ad magára, mozog, rendes kajákat eszik, jól öltözködik az már egyből nyikhaj, senkiházi, nagyképű, hülyegyerek aki megtudnà hogy mi az élet ha háborúba vinnék vagy munkatáborba.2021. júl. 10. 08:47
21/24 anonim válasza:
20, nekem a sebetény balázstól is felment, pedig én is csak alig voltam 20 felett a pályája kezdetén.
22/24 anonim válasza:
Na de 21-es van akinek már attól felmegy, hogy egy fiatal szimplán boldog, jó erőben van, nem egy lepukkant proli, az ilyenekről ír szerintem a kérdező és ezek engem is marhára idegesítenek 20-as voltam.
23/24 anonim válasza:
Megint csak hungarikum. Nincs koze se eletkorhoz, se generaciokhoz. Mindannyian maskepp frusztraltak es maskepp bunkok ebben a hazaban.
24/24 anonim válasza:
12 es 23 as mindent leírt. Én 53 éves férfi vagyok, nem híztam el, és nem nézek le senkit. Ha egy fiatalnak jól megy örülök neki. De ezt tényleg nem kéne korhoz kötni. Ugyanúgy ahogy egy idősebb lehet trehány irigykedő, lehet egy 20 éves is, és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!