Mit tudok ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Elég megosztó személyiség vagyok sajnos..egy beképzelt öntelt barom finoman fogalmazva. De ne arra a tipikus gyökérre aszociálj, aki csinálja a fejét és nincs mögötte semmi. Mert úgy gondolom valamilyen szinten az átlagnál többet tettem le az asztatalra( válogatott sport eredmények, iskolában 4.7- es átlag illetve az átlagosnál mint szellemileg mint pedig testileg fejlettebb vagyok.( Jól haladó izom építés, ön fejlesztés illetve alázatos tanulás) de mégis el szálltam sajnos magamtól. Tiszteletet nem adom meg másnak és a társaim nagy részével néha embertelenül beszélek, le nézem, és felsőbb rendünek érzem magam. Hogyan lehetne magamat visszahozni a földre?2021. jún. 25. 20:45
1/1 anonim válasza:
Jó dolog, hogy ezt észrevetted és megint jó pont, hogy tenni akarsz ellene. Szerintem kis önkontroll, azaz először gondold át, hogy mit fogsz mondani, aztán ha másodjára is jól hangzik a fejedben, akkor mondd ki. Én ezt akkor szoktam alkalmazni, ha türelmetlen vagyok valami miatt és valaki idegesít, aztán mindig ügyelek rá, hogy nem tehet róla, nekem van rossz napom, nem érdemli meg a frusztrációm, úgyhogy először levegőt veszek és szépen válaszolok/reagálok.
Tudom, az én esetem más, de talán neked is működne ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!